Jag kunde inte låta bli

Vilket underbart väder det varit idag! Man blir verkligen full av energi när solen skiner och det är varmt och gott. Jag har hunnit putsa fönster både i köket och vardagsrummet, fixat med blommorna och planterat ut några och satt några nya skott av trädkaktusen. Nu ska jag plocka bort några penséer som fått bladmögel. Jag har två väggamplar och där har det nog blivit för tätt mot väggen, så nu ska jag gå till Suderviljan och se om de har något annat trevligt jag kan sätta i amplarna.

Angående rubriken, idag fick jag ett mejl från HP där man tackar för att jag tänker på miljön och valde PDF-faktura i stället för en vanlig pappersfaktura. Då kunde jag inte motstå att skicka dem ett mejl tillbaka:

Hej!

Jag har idag tagit emot färgpatronen jag beställde från er och samtidigt fått ett mejl med en pdf-faktura, där ni också tackar för att jag tänker på miljön genom att välja just en sådan faktura.

Nu undrar jag bara hur miljömedveten den person varit som packade och skickade mig patronen i en kartong så stor att den nätt och jämt gick ner i en plastkasse. En kartong fylld med bubbelplast och så den lilla färgpatronen?!

Med vänlig hälsning
Ingrid Levander

Undrar om jag får något svar?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Irriterande. Bokmärk permalänken.

8 svar på Jag kunde inte låta bli

 1. Znogge skriver:

  Intressant och bra fråga som jag hoppas du får svar på. Jag beställde en mascara via nätet. Paketet var större än en skokartong… Då undrar man!

  Kram

 2. Agneta skriver:

  Ingrid!
  Klart att du får ett svar och hoppas att du lämnat din webbadress så att dom kan se beviset.
  Även jag har råkat ut för detta, som jag anser vara, otyg! Eller så är det brist på sunt förnuft hos personalen.
  Ska bli intressant att se vad som händer .-)
  Kram, Agneta

 3. Hillevi skriver:

  Haha, det var bra svar på tal! Som de andra här här jag också råkat ut för detta och det ska bli spännande att se om HP har något bra argument! 🙂

 4. GeddFish skriver:

  Bra skrivet och klart du får svar! Detta har de säkert inte räknat ut själva, haha!
  Spännande att se nu.
  Nattakram, Gerd

Kommentarer inaktiverade.