Jag skulle just….

…tala om att vädret har varit så fint i eftermiddag, att jag suttit ute på framsidan i solskenet och druckit kaffe, läst, småpratat med grannbarnen och med bekanta som passerat förbi och haft det allmänt mysigt. Vad får jag se?

Det regnar!

Jag hade inte varit inne mer än tio minuter, när det började mulna till. Det är verkligen oroligt i atmosfären.

På förmiddagen idag bakade jag och pysslade lite allmänt och efter lunch åkte jag på en shoppingrunda. Jag köpte bland annat det lilla bordet på bilden, för jag har saknat ett bord på framsidan. När jag suttit där och druckit eftermiddagskaffe har jag satt kaffekoppen på fönsterblecket och det har väl i och för sig gått bra, men det är ju trevligare med ett litet bord, där man dessutom kan sätta en blomma.

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Nu har jag sett tre avsnitt av Dallas och jag håller nog med de flesta som kommenterat mitt inlägg om serien. Den har inte mycket att ge och jag känner att jag nog inte behöver se speciellt många avsnitt till. Jag vet inte hur många tittare de här tre som gått den här veckan har haft, men någon skrev att det allra första hade haft 1,4 miljoner, men det skulle inte förvåna mig om antalet tittare kommer att sjunka betydligt, när nyhetens behag väl lagt sig.

Ha en fin fortsättning på torsdagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i TV, Väder och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

25 svar på Jag skulle just….

 1. Maj B Berggren skriver:

  Ser jättetrevligt ut ditt nya bord! Vi har bara haft regnskurar och blååååst här i Gbg så det blir mest att vara inomhus idag. //M

 2. Åsa! skriver:

  Ja vart kom det där regnet ifrån? Jag har nu en halvklippt gräsmatta 😕 Fast… den springer väl knappast ifrån mig 😉

 3. Gunnel skriver:

  Snyggt med ett bord på fikaplatsen. Här har det varit lite blåsigt idag, men vi har sluppit regnet. Igår såg jag Dallas (har missat de två andra programmen) och jag säger som du. Det blir nog inte så många fler avsnitt för min del. Tyckte inte det hände så mycket där igår, det blev aldrig nåt spännande. Kram

 4. Znogge skriver:

  Fönsterbleck i all ära men ett litet fint bord verkar vara mera bekvämt. Synd att det började regna bara men så är vädret nu.

  Kram

 5. Hejsan Ingrid !

  Det var ett trevligt litet bord och det tål väta dessutom.Det får Du nog kedja fast, så ingen tar det med sig.Jag klarade mig från regnskuren, det kom ett par stänk men det räknas inte.
  Så då var vi och handlade båda idag. Men det jag köpte fick jag med på bussen,det var lite xtrapris på vissa Stamkundsvaror så jag passa på.

  Snart får jag hålla hårt om plånisen inga fler utsvävningar.Konstigt fast jag varken röker eller dricker så har jag inte mycket kvar att spendera på nöjen.Äta ute är otänkbart.Och korv äter jag inte.Glass förståss 25:- det kan jag unna mig.På MCD är den ännu billigare.

  Nej Dallas var blaha då är Glamour trevligare. Inte kände jag igen Cliff Barnes, de är ju så gamla.Jag vill se unga vackra människor inte gamla fula gubbar.

  kram Majsan

 6. Anne-Lie skriver:

  Jag tycker du gjorde helt rätt som investerade i ett litet bord. Ser så fint ut med blomman på.
  Hoppas du kan sitta där med din kaffekopp många gånger under hösten.
  Kram!

 7. Lambergsfrua skriver:

  Vilket behändigt litet bord har skaffat! Det är trevligare än fönsterblecket, som ibland kan kännas väl smalt – och förutom att ställa en fin blomma på kan du ha det som avlastningsyta också;)
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 8. Raija skriver:

  Det är skönt att ha sittplatser på olika håll och det lilla bordet blir utmärkt för en kaffekopp.

  Vi hade också fint hela dagen och sen framåt kvällen öppnade himlen sig och det vräkte ner och åskan hördes på håll.

  Jag såg första avsnittet av Dallas och det räckte för mig. Hör att det är fler som droppar av för varje program.

 9. Ann-charlott skriver:

  Hejsan min vän. Ja vi har också haft lite tråkigt väder här men i dag känns det som vi får se lite sol, men man vet ej för det kan ju slå om snabbt. Hoppas bara man får lite sol i helgen så man kan njuta av sol och goa promenader. Ha en fin helg min vän. kram Ac

 10. Janne skriver:

  Hej Ingrid ! ja det är en ombytlig del av världen vi bor i när det gäller väder och vind. 🙄

 11. Anita Brehlin skriver:

  Jag såg ett avsnitt av Dallas och förstår att det är ingenting för mig så jag kommer inte att titta mer på det. Försökte med Robinsson och det gillar jag på vintern bara för att titta på de gröna vågorna och det varma vattnet men en del är ju så knäppa av dom som är med så man blir rent förvånad.
  Nu är det bärplockning som gäller för mig. Jag har varit ”naturguide” i två dagar och tagit med människor till blåbärsställen med båt och tills fots. Människor går ju inte ensamma i skogen längre och det är väl alltid trevligt med sällskap. Det är massor av blåbär men inga hallon och buskarna hemma dignar av svart och rödvinbär. Första flaskorna saft står klara på bordet.

  • Ingrid skriver:

   Robinsson ser jag inte mycket av, det är ett program som jag aldrig varit så där riktigt tänd på. Och Dallas lär jag nog inte se så många avsnitt till av.
   Så gott med hemkokt saft!! 😀

 12. Lambergsfrua skriver:

  Jag vet inte vad som har hänt, men jag kan inte komma in och kommentera hos ditt inlägg om helgens dog show. ”sorry, error page not found”. Nähä, då får jag väl kommentera här istället:
  Jag hoppas verkligen att det blir åtminstone uppehållsväder, så mötet med Kicki blir lyckat och ni kan gör en liten rundtur tillsammans.
  Ha en riktigt trevlig helg tillsammans med Kicki och humdarna!
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

  • Ingrid skriver:

   Tack för att du sa till! 😀
   Det var jag som skrivit inlägget och uppdaterat, utan att rubriksätta det.

   Sen missade jag att korrigera för rubriken, så det var inte underligt att sidan inte hittades. 🙄

   Nu ska det funka!!
   Varm kram!!

Kommentarer inaktiverade.