Jag tar jullov

Söndagen den 16 december 2007
Idag är det riktigt gråväder och runt 2 grader varmt.

Vädret igår var strålande vackert, med sol hela dagen och runt -2 grader. Jag var i Hemse och jobbade på Kupan och det var väl kanske lika bra, för då slapp jag se allt damm här hemma. Jag trodde att det skulle bli många kunder, så här veckan före jul, men så blev det inte. Lugnare lördag vet jag mig inte varit med om i den butiken. Man måste ha valt andra aktiviteter framför att gå och shoppa secondhandgrejor.

Nu har sicilianarna anlänt till Stockholm och ikväll ska vi åka till Visby och hämta dem vid båten. Det ska bli så roligt att få ha dem här över julen. Åke är lite bekymrad över hur pojkarna ska kunna sysselsättas, men det ordnar sig säkert. De har tagit med sig DVD-filmer och Krister skulle bidra med något typ av TV-spel och så får jag naturligtvis upplåta lite plats här vid datorn till dem.

Av den anledningen har jag beslutat mig för att ta ett uppehåll i dagboksskrivandet. Och dessutom vill jag i första hand få umgås med familjen under helgen och inte sitta vid datorn. Fast en och annan påhälsning kommer ni nog att få av mig i alla fall. Jag måste ju ha lite koll på läget. Julkalendrarna måste jag ju besöka och öppna luckor och min egen ska uppdateras och svaren redovisas i vanlig ordning.

Till er alla från oss här på Stenstugu en riktig God Jul & Gott Nytt År. Efter julhelgen kommer en uppdatering med rapport om hur vi haft det och en massa foton.
/Ingrid

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Helger. Bokmärk permalänken.