Julpyntet är på plats

Fredagen den 14 december 2007
Mulet är det visserligen, man ganska ljust ändå, ca 0-2 grader varmt.

Igår var dagen fylld av Luciafirande från morgon till kväll. Vi startade med SVT:s Luciafirande och avslutade med ett besök i Fröjel kyrka, där det var ett fint Luciatåg och massor av vacker sång. Under dagen var det också Lucia- och julsånger i radion, så fort man knäppte på den. Riktigt vacker julmusik hittade jag hos Pia (Pimli), hon har Jussi Björlings “O Helga Natt”, i sitt blogginlägg den 13 december. Kan det bli vackrare och mer juligt?

Under dagen höll jag på med att placera ut julpynt och sällan är jag så oorganiserad som då. Jag springer omkring med juldukar och pinglor totalt planlöst. Efter förra julen sorterade jag bort en del gammal och skadat, så jag hade inte så mycket att placera ut i år, men då stod jag givetvis på huvudet i jullådan och letade febrilt efter just det där som jag kastat! Nu är det mesta på plats i alla fall. Det är bara granen som ska in och det väntar vi med till dagen före julafton.

Idag har jag hållit på med städning, bytt i sängarna och tvättat några maskiner. Nu ska vi åka på Klinte och handla och sedan har jag strykning att ta hand om.

I morgon ska jag till Hemse och jobba för Röda Korset på Kupan, så då blir det inget dagboksskrivande, jag vill därför passa på att önska alla en trevlig helg och en fin 3:e Advent.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.