Kia`s bröllop

tisdag, augusti 9, 2005

Vi har varit i Arboga över helgen för att vara med på ett bröllop mellan min kusindotter och hennes spanske fästman. 

Fler bilder  och ett  reportage från bröllopet finns här .

Vi åkte från Arboga till Stockholm på söndagsmiddagen och i Stockholm mötte min syster Kerstin och hennes man Hassine upp. Från början hade vi tänkt åka direkt hem till Gotland, men en dag i huvudstaden  är alltid trevligt, så vi övernattade hos Kerstin och i går turistade vi i Stockholm tillsammans med henne. Vi åkte hem med kvällsbåten, som var litet försenad på grund av något trassel med en motor, så vi var inte hemma förrän klockan var över 10 på kvällen.

Idag vaknade man till ljudet av regn  mot plåttaket och det kom en hel del på morgonen, men sedan klarnade det upp litet, men solen har lyst med sin frånvaro idag. Jag har passat på att "datera" litet  och har även skördat  tomater och bönor. Jag har kokat en stor gryta ratatouille på lök, tomater och paprika, allt från trädgården. Tomaterna i växthuset hade mognat jättemycket de här dagarna vi varit borta och jag plockade flera kilo och den största paprikan var stor som en mindre fotboll. Enda inköpet var vitlök, som jag tycker man måste ha med. Det blev jättegott och är bra att ha sedan i vinter till grytor och köttfärssås.

Bönorna har jag förvällt så att jag kan lägga in dem i frysen. Jag kan inte fatta att det kan bli så mycket på bara några plantor.

Nu har vi ätit middag och i kväll är det sista programmet från Skansen, så det ska vi naturligtvis se.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Matprat, Trevliga händelser, Utflykter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *