Klinte Marknad

Nu har vi just kommit hem från marknaden. Det har varit en solig och fin förmiddag, lite blåsigt, men annars helt ok. Vi var ganska tidigt ute och tyckte först att det inte var så mycket folk, men det blev snart lika trångt och svårframkomligt som vanligt.

Massor av bekanta har vi träffat och pratat med, men inköpen var ganska måttliga. Jag köpte en omgång strumpor och så åt vi varsin lammburgare till lunch. Som avslutning var vi och såg på hundar som visade upp sig i agility och det är alltid lika roligt. Här följer några bilder:

Nu blir det en stunds middagsvila och sen ska vi försöka snygga till oss och klä upp oss lite, för i eftermiddag är vi bjudna på 70-årskalas.

Ha en fin lördag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Klintehamn och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

18 svar på Klinte Marknad

 1. Anne-Lie skriver:

  Vilken härlig dag, hoppas kalaset blev trevligt.
  Kram!

 2. Sofia skriver:

  Önskar sååå att jag oxå hade fått gå på Klinte marknad… Trots att det är många år sen jag flyttade från ön, så saknar jag fortfarande marknaderna på hösten.. 🙂
  Hoppas kalaset var trevligt! Kram Sofia

 3. elisabeth skriver:

  Kul med marknadsbilder, höstmarknader är mysigt med stämningen och man får motion och alltid finns det nåt att handla och grädden på moset får man lite pratstunder, med andra ord ett mycket fint tillfälle ägna dagen åt denna aktivitet 🙂 Jag har min kvar 🙂
  tittar in igen i morgon 🙂

 4. Karin skriver:

  Hoppas att kalaset var bra, och att ni hade några trevliga timmar.
  Kram Karin

 5. Agneta skriver:

  God kväll, Ingrid!
  Så trevligt det ser ut med alla aktiviteter för både små o stora. Måste vara kul att få en liten pratstund med gamla vänner också och nu har ni ju nära väg 🙂
  Kul att du visar fotografier! Tack för det!
  Kramen, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Vi fick ta bilen en lite bit i alla fall, för Åke var rädd att det blev för långt att gå. Sen hittade han en bra bänk, där han kunde sitta och titta på folk, medan jag gick runt och kollade utbudet.
   Ha en fin söndag Agneta!

 6. Kerstin skriver:

  Vad trevligt med marknad och roligt att stöta på gamla vänner så där, vädrets makter tycks ni även haft med er. Riktigt blå himmel ser man på korten..
  Hoppas födelsedagsfesten blev trevlig

 7. Gunnar skriver:

  Visst är det väl trevligt med höstmarknaderna. Lammburgare lät typiskt Gotländskt. I Värmland är det kålsoppan som är den traditionella marknadsmaten.
  Ja nu är det lite tidig ”Brittsommar” Bara att njuta.

 8. skogsnuvan skriver:

  Såg ut att vara en trevlig marknad och när det är fint väder är det kul att gå omkring och titta. Dockorna gillade jag speciellt. Förr när jag hade en marknadskompis stod vi och sålde hemgjorda grejor typ tovat och blomsterkransar till jul och det var roligt men kallt ibland.

 9. Sylvia skriver:

  Det är så trevligt med marknader. Även om man kanske inte inhandlar så mycket. Det roliga är som du säger att se folk och särskilt om man träffar gamla bekanta. Jättefina kort också.
  Kvällen blev väl också till belåtenhet förstår jag.

  Ha en fortsatt fin helg! Kramen

 10. Vilket roligt ord, knökfullt, det var det på Geneta dagen också.
  Nästan bara invandrare och så lilla jag.Tyckte det var för skränigt.
  Var och hälsade på Fritidgårdsldarna, sen ville jag in och titta, men det fick jag inte.Kändes snopet,så jag gick därifrån.Och hem sedan till Coop Forum för inköp av det som Maxi slutat ta hem.
  Sen återvände jag till mannekänguppvisningen tog några foton, även då för högt ljud på musiken.Det var inget för mig.Gick hem och tänkte ge Bruna mat, men inte någon katt syntes fyra gånger var jag ut.Men det var väl för stökigt även för dom.

  Kram Majsan

 11. Ama de casa skriver:

  Såg ut som en trevlig marknad, och agility är ju alltid lika kul att titta på 🙂

  Ett underbart kalas också ovanpå det, inte illa!

Kommentarer inaktiverade.