Komedi av misstag – Telia

Eva har en väninna på besök just nu och igår kväll hade de bokat biljetter till Romateatern, som i sommar ger Shakespeare´s Komedi av misstag, och de hade bokat en biljett till mig också.

Jag har varit och sett föreställningarna i Roma många gånger, för när jag jobbade bjöd företaget oss på det och vi brukade få gå när det var genrep. Det är många år sedan nu och efter det har det inte blivit av.

Vi hade biljetter till kvällsföreställningen och det är rent magiskt vackert i den gamla klosterruinen när solen börjar dala och mörkret smyger sig på. Vi åkte dit i god tid och gick och åt en bit mat innan det var dags att inta våra platser.


Det var givetvis fotoförbud under föreställningen, men i inledningen gick det bra…

…och i applådtacket förstås.

Det var en väldigt rolig föreställning och skådespelarna var verkligen i toppform. Stundtals skrattade jag så att tårarna rann.

När jag kom hem upptäckte jag att bredbandet inte fungerade och därmed fungerar ju inte varken tv eller fasta telefonen, så idag har jag suttit och pratat med support från Telia. Jag hade redan dragit ur alla sladdar, startat om igen och gjort restart på modemet, utan resultat.

– Troligen är det vår fiberkonverter eller gateway som krånglar, så jag bokar en servicetekniker, som får komma och se vad felet kan bero på och det är kostnadsfritt, sa killen jag pratade med.

Vi avslutade samtalet eftersom han inte kunde göra något mera och i samma stund hoppade allt igång igen. Jag avbokar dock inte teknikerbesöket utan avvaktar tills de hör av sig, för man vet ju inte om det här felet uppstår igen.

Det är varmt idag, men ganska mycket moln på himlen. En perfekt söndag att tillbringa på uteplatsen med en bok och så ska jag ju testa dagens sommarvärd förstås, Monika Ahlberg som presenteras som kock, författare, dansare.

Ha en skön söndag och grattis till alla som heter Margareta!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Teater, Utflykter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

10 svar på Komedi av misstag – Telia

 1. Hon är en härlig person, tycker jag i alla fall. Klem syster. 😀

 2. GeddFish skriver:

  Hoppas det höll i sig! Fortsatt vacker dag, kram, Gerd ♥

 3. Suss skriver:

  Det är alltid roligt med levande föreställningar och så fint väder ni verkar ha haft – tur det! Kram

 4. Raija skriver:

  Vilket fint ställe att ha teater på och extra roligt om det är humor i den, så man får sig goda skratt.
  Elände när det strular med bredbandet. Vi har valt att ha allt – telefon, bredband och TV, på olika leverantörer. Det efter att vi blev utan telefon och bredband en jul för några år sen, i hela fem dygn. Hoppas ditt problem är över nu, så det inte krånglar mer.

  • Ingrid skriver:

   Här i området har vi fiber och digitaltv från Telia ingår i hyran, så då blir det automatiskt att man har det.
   Jag hoppas att det inte krånglar mer, för idag avbokade jag teknikerbesöket.

 5. Inger Maryissa skriver:

  Så bra att det ordnade sig med Telia och uppkopplingen
  känner igen det där själv när det krånglat och helt plöstligt har allt funkat igen utan att jag vetat vad felet var egentligen
  här är det också varmt….vi fick verkligen sommar till slut
  kram

Kommentarer inaktiverade.