Kubb i Sicklingsparken – Kaj Linna

Efter en riktigt mulen morgon blev det en ganska solig och fin eftermiddag. Tvättmaskinen fick jobba på förmiddagen, medan jag satt och läste och när det blev dags för Sommar i P1 med Kaj Linna, fd livstidsfånge, satte jag mig tillrätta vid köksbordet för att lyssna på honom. Han är nu frikänd och har fått 18 milj i skadestånd för de år han satt frihetsberövad.

Starkaste skildringen var nog i inledningen när han berättar om ögonblicket då han förstår att han ska få gå ut i solen som en fri man efter att i 13 år ha suttit i fängelse, oskyldigt dömd. Fast jag måste säga att det inte alls var svårt att stänga av radion efter cirka trekvart, när det var dags att gå till Sicklingsparken för en omgång kubb.

Det är så fint och välskött i Sicklingsparken

Vi var inte så många i dag heller, men vi som var där hade en trevlig stund.

Djur finns det där också

Visserligen hade vi kaffepaus efter två omgångar, men det hindrade inte att jag gick in till en granne när jag kom hem och fick en kopp kaffe till och en tårtbit, så i kväll behöver jag ingen middag. Jag är mer än mätt!

Trevlig kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds, SPF. Bokmärk permalänken.

8 svar på Kubb i Sicklingsparken – Kaj Linna

 1. Roligt att ha en hobby, som man delar med andra människor! Så skönt att kunna gå dit och inte alltid behöva ta bilen! Lite halvdant väder här idag.
  Kram, Monica

 2. skogsnuvan skriver:

  Som vanligt tänker jag lyssna på sommarprogrammet men som vanligt så blir det bara en tanke för min radio är så besvärlig att åndra program på så det får vara Här är det blåsigt fast man sagt att det ska lugna ner sig men icke. I morse hade klädstrecket blåst av och all tvätt låg bland ris och rat långt inne i skogen. Tänk om det vore någon stund med lugn och ro och inte vindbyar som drar iväg allt som den kan förstöra

 3. Kraka skriver:

  Jag har inte hunnit lyssna på något sommarprogram idag. Är inte speciellt nyfiken på Kaj Linna. Det är ju inte bevisat att han är oskyldig. Han har frikänts för att det saknas teknisk bevisning och att det vittne som pekade ut honom numera anses som en opålitlig person. Mne bara för att man är opålitlig i största allmänhet betyder inte att man alltid ljuger. Men som sagt, det finns inge teknisk bevisning. Varken för att han är skyldig eller oskyldig. Han har i alla fall gjort sig en rejäl hacka på våra skattepengar.

  Kram

 4. Åke skriver:

  Jag missade de första 10 minuterna av Kaj, ska lyssna om programmet, helt en makalös berättelse om svensk rättsväsendet. Jag tolkar det så. En trevlig vecka till dig 😀

Kommentarer inaktiverade.