Lantmäteriförrättning / Bilbesiktning / Utmanad av Doris

Onsdagen den 16 januari 2008 Regn i stort sett hela dagen och ca 4&#176 varmt.

Idag har det varit full fart. Först skulle vi vara med vid en lantmäteriförrättning klockan 9 i morse. Det är en husägare, som vill köpa 400 kvm skog av oss för att få större tomt, vilket krävs för att de ska få bygglov. Nej, nej, det rör sig inte om några stora pengar, det är bara en liten bit av ett skogskifte.

Det tog ett bra tag för folket från Lantmäteriet att hitta gamla markrör och markstenar för att kunna fastställa var de gamla gränserna gick och sedan skulle de försöka att slå sig in i allt rise och sly för att kunna märka ut den nya gränsen. För vår det var det hela avslutat vid 10-tiden och då hade vi brådis att komma hem och snygga till oss lite, för klockan 11 skulle vi vara i Visby och besiktiga bilen.

Vi kom i tid och bilen gick igenom utan några som helst anmärkningar och det var ju tur. Vi har fått kosta på den över 6000:- i reparationer för att få den besiktningsklar, så det var med lätt hjärta vi vände hemåt igen. Vi firade med att ta en vända in på ICA för inköp av årets första semlor. Det är väl inte världens bästa kaffebröd för Åke som har känning av diabetes, men någon gång får väl han synda lite!

Jag såg på Plus igår kväll och där pratades om färdigmat och ikväll ska vi faktiskt ha det. Jag har köpt en fiskgratäng som vi tycker är så god. Den är med tomatsås och oliver och smakar lite annorlunda. Jag inbillar mig att med lite nykokt broccoli till, så ska det vara en bra måltid. Inte måste man väl ha dåligt samvete för att man gör det lite enkelt för sig ibland??

Utmanad av Doris som vill att jag ska skriva 7 sanningar om mig själv. De här svaren jag givit är väl kanske inte de mest seriösa man kan hitta, men de är faktiskt sanna.

Regler: Skriv 7 sanningar om dig själv, länka till den som utmanat dig, utmana 7 andra personer och lämna ett meddelande till dem om att de är utmanade.

  1. Jag kan inte ha ylle mot bar hud, det puttas!
  2. Jag har ormfobi – den enda fobi som jag tror mig ha.
  3. Jag gillar råbiff, men har aldrig testat sushi.
  4. Jag gillar operamusik, men Elvis går också bra.
  5. Jag kan inte motstå en godispåse utan den ska tömmas omgående.
  6. Jag tycker inte om hösten, men älskar sommaren.
  7. Jag älskar att läsa, men datorn har tagit över lästiden.


Den här utmaningen har valsat runt en hel del, så jag avstår från att skicka den vidare, men den som känner sig manad får gärna hänga på.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Matprat, Utflykter, Utmaningar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.