Let´s Dance

Vilken helt underbar danskväll det varit och min favorit är Håkan Dahlby, men alla är så enormt duktiga i år. Jag ringde faktiskt och röstade på Håkan. Jag brukar inte rösta, men jag satt med ett lätt saligt leende på läpparna under hela hans dans och det skulle ju absolut premieras.

Markolioo var också imponerande bra, fast jag kan tänka mig hur Åke skulle ha vridit på sig i TV-soffan, för Markolioo och La Camilla var några av hans hatobjekt. La Camilla har jag inte heller så mycket till övers för, men jag tror att Markolioo har flera bottnar än den clownmask han för det mesta visar. En duktig dansare är han i alla fall, men jag måste ju var solidarisk med Åke, så han fick inte någon röst av mig. 😉

Det stod nog ganska jämt mellan Robban och Sofia Wistam i omröstningen. De har tillhört de som varit bland de sämsta och den här gången var det Robbans tur att åka ut.

Jag tycker att Let´s Dance är ett jättetrevligt program med vackra kläder, vacker musik och framför allt vacker dans.

Hela Sveriges Fredag – släng dig i väggen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i TV, Tyckt och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

20 svar på Let´s Dance

 1. jam45 skriver:

  Jag tittade inte på hela programmet….synd att det är paus för då hamnade jag i US Masters Golf och sen glömde jag tiden. Jag håller med dig. Jättehård konkurrens i år och det ökar nog intresset för programmet. Såg Sveriges Fredag första gången det sändes och det var verkligen bland det sämsta jag någonsin sett.

  • Ingrid skriver:

   Om Sveriges fredag är vi tydligen helt eniga.
   Sen kan jag förstå dig att du halkade in på ett annat program i någon av reklampauserna, för de är verkligen jobbiga. Är man golfintressera så…. 😉

 2. Pia skriver:

  Jag följer också och det rycker i kroppen av danslust när jag tittar! Tobbe är inte intresserad ett dugg. Säger han. Men han tittar ändå =)

 3. jam45 skriver:

  Oj, det har jag inte tänkt på alls, dvs att ändra uppgifterna. Får se om det fungerar nu 🙂

 4. Inger Johansson skriver:

  Jag tittar också på dansen. Det andra skrikprogrammet får de ha för sej själva ❗
  Synd bara att ett par måste lämna programmet 😥
  Kram Inger

 5. Lambergsfrua skriver:

  Jag håller med dig om allt du skriver. Let’s dance är ett mycket trevligt och underhållande program och framför allt njuter jag av de vackra kläderna. Vilka klänningar! Jag trodde nog att Sofia skulle åka ut. Jag är lite förvånad över att hon inte är smidigare, eftersom hon verkar så vältränad – men visst var det rätt att Robban åkte ut. I fortsättningen kommer det att bli enormt svårt att rösta ut någon, när alla är så bra.
  Under reklamavbrotten brukar jag lösa några rutor i korsordet, som alltid ligger framme.

  Sveriges fredag utgör ingen konkurrens. Såg första avsnittet och det var mer än tillräckligt. Jag förstår inte vilken publik man vänder sig till egentligen. Flåshurtiga program tilltalar kanske ungdomar, men de sitter väl inte hemma fram för TV:n en fredagskväll.
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

  • Ingrid skriver:

   Jag hörde i första programmet att Sofia har väldigt dålig kondition och det är kanske därför hon inte orkar prestera som hon borde.

   Det kan inte vara ungdomar Sveriges Fredag vänder sig till – snarare barn skulle jag vilja säga. Det är i alla fall ingenting för vuxna.

   Kram!

 6. Jah Hollis skriver:

  Din Åke hade nog vissa likheter med mig där. Kanske inte beträffande just de båda, utan vad gäller kändisar, tv-personligheter och mediafolk i största allmänhet. Det finns ett antal jag bara inte tål. Kan inte förklara vad det är, men somliga klarar jag bara inte av att se eller höra. Läste om något kommande tv-program där Reneé Nyberg tydligen ska intervjua ”kändisar”. Jag skulle hellre begå harakiri än att se ett enda avsnitt av dessa program.
  Och med det sagt hoppas jag du får en fin helg på Gotland. 😀

 7. Sylvia skriver:

  Jag gillar också Let´s Dance. Ett trevligt fredagsnöje att koppla av till. Underbart med dans, se tjusiga klänningar med lite glitter och flärd . Jag tycker som du Håkan Dahlby med partner var strålande bra, samspelta med en fantastisk utstrålning. Robban åkte ut och det var väl helt OK. Tycker det är en hög klass på deltagarna den här omgången. Hela Sveriges Fredag – blaha blaha 😡
  Kram och ha en fin helg!
  Sylvia

 8. Inger Maryissa skriver:

  Jag tycker också om att titta på Let´s dance då jag gillar dans, och det är även så kul och se hur de olika dansarna klarar det
  Men jag missade det igår…………men som tur är så är det repris på söndag
  kram och ha en fin fortsatt helg

 9. Kajsastina skriver:

  I fredags tittade jag på hela Let´s Dance. Toppenprogram, men jag stickade ockkså. Gillar också Håkan och Markoolio dansade mycket bra. Däremot gillar jag inte Maria M.
  Nu är helgen snart slut men jag hoppas den var bra på Gotland. Idag har vi 7 grader och sol.
  kram
  /Ulla

  • Ingrid skriver:

   Det artade sig fram mot eftermiddagen och jag har suttit ute och läst och haft det skönt en stund. Nu får vi hoppas att det blir en fin vårvecka.
   Kram

 10. Javisst är det,håller med Dig helt och hållet.

  Och drömmer mig tillbaka,hur jag i svepande Wienervalstoner blev förd av en dansant ungrare på
  min kusin Ingrid och Wilmos Baloghs bröllop som hölls på vårat Stadshotell.Tror det var 1962.kan inte komma ihåg.Min kusin lever inte längre, hon fick ALS.Såg henne som ett litet barn då hennes Mamma min Faster hade gått bort. 2002.

  Jag gillar Let´s dance.Nu kommer Idol.

  Kram Majsan Mi

Kommentarer inaktiverade.