Let´s Dance mm

fredag, januari 27, 2006

Så sitter jag här vid datorn igen och ska försöka få ihop några rader.

Jag har tre bloggar på blogspot.com. Den ena använde jag tidigare som dagbok och så är det en där jag skriver om våra katter och en som handlar om våra resor. Idag har jag beslutat, att den som tidigare varit dagbok, nu ska användas till att publicera nyheter från Fröjel och därför har jag också döpt om den till " Fröjelnytt ".   Det händer ju trots allt en hel del även i en så här liten socken. I somras var det dubbelmorden och nu i onsdags välte en bil med flis och hamnade i en trädgård. Dessutom har vi en livaktig hembygdsförening och några mindre företag, som det nog ska gå att skriva en del om.

Idag har det varit skönt väder, halvklart och någon grad varmt.  Jag har fredagsstädat och på eftermiddagen var vi på Klinte och handlade.

Åke fick en så vacker azalea på sin årsdag, som jag vill visa, så jag passade på att ta ett kort på den när jag vattnade i morse. Den är så fin, så man kan tro att den är konstgjord.

Ikväll har vi sett på Postkodmiljonären och sedan på Let´s Dance. Vem är det som röstar på Peppe Eng? Hur kunde de gå vidare? Den här gången fick de låga poäng av juryn, men telefonrösterna gjorde att de gick vidare Anna Book är min favorit, hon är helt outstanding.

Nu väntar sängen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i IT & Internet, TV o Video o Kultur. Bokmärk permalänken.