Lördag

Vilken inspirerande rubrik, heller hur? Och den är ungefär lika intressant som den här dagen har varit. Det har med andra ord inte hänt något speciellt, ingenting annat än en vända på återvinningen med diverse förpackningar av olika slag, gräsklippning (bara en liten bit) och så har jag diskat alla glasen i glasskåpet, så att de är rena och fina när de ska flytta till Odvalds.

Nu har jag beställt flyttning av telefoni, bredband och digital-tv på Telias hemsida, hoppas att det fungerar och att jag får det flyttat till nästa helg. Jag var inne på Teliabutiken när jag var i Visby senast och där sa de, att eftersom det är fiber indraget på Odvalds, så ska man kunna få en flytt utförd i stort sett omgående.

Vädret idag har varit ganska soligt och fint, men nu mulnar det till en aning. En dag till ska det visst vara sommartemperaturer, sen väntar bistrare tider – hösten är här!

Jag var ute med kameran och skulle ta ett foto till det här inlägget, men det blev inget, alla foton tycks redan vara tagna 😉 Hur många gånger har jag fotat och visat vyn över storgården och trädgården? Dem måste alla vara ganska trötta på nu. Tänk när vi väl har kommit på plats i lägenheten på Odvalds, då blir det nya och spännande motiv att fotografera från Klintehamn och Vallekvior med omnejd. Det är dessutom i de trakterna jag bodde som barn, så det känns nästan som att komma hem igen.

Ha en skön lördagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Flytten, Känt och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

20 svar på Lördag

 1. Znogge skriver:

  Dina bilder är aldrig enformiga utan alltid lika fina!

  Ha en fortsatt fin kväll.

  Kram

 2. elisabeth skriver:

  man tänker många gånger på allt ni gör och ALLT ni hinner med – vad i allsin dar ska ni göra nu när ni flyttat…… 🙂 Åke får nog skaffa en kamera han också…….. ha ha . Du är ju så van kamera-användare då där bara sprudlar på med kort. Vi har haft jättevarmt idag och kanske är det som du skriver sista sommardagen riktigt varmt. Den är så himla fin header, den ljusblåa med fåglarna. kram och ha d gött !

 3. skogsnuvan skriver:

  Ja lycka till med att få Telias grejor flyttade på ett enkelt och snabbt sätt hi hi. Man kan alltid hoppas.

  • Ingrid skriver:

   För att komplicera det så skrev jag först fel datum i min flyttanmälan, så jag blev tvungen att göra en korrigering. Men jag är optimist, så visst tror jag att det ska funka i alla fall 🙂

 4. Åsa! skriver:

  Ibland känns det så, att alla bilder redan är tagna. Jag skulle vilja fota mer människor men känner mig så påflugen!

  • Ingrid skriver:

   Jag känner likadant, ofta vill jag ta foton av människor och gör det kanske också, men sen vågar jag inte fråga om jag får använda det. Det är knepigt det där 😉

 5. Lambergsfrua skriver:

  Jag tror ingen av oss tröttnar p´att se alla vackra vyer som du visat och visar från gården. Det ska samtidigt bli roligt att få se trakten kring ert nya boende. Jag tror att du kommer att få mycket tid över till fotografering sen, när du inte har det stora huset och trädgården att sköta.
  Önskar dig och din käre Åke en fin fortsättning på kvällen och en fin söndag!
  Varma kramar!

  • Ingrid skriver:

   Visst kommer jag att få tid att göra annat än att klippa gräs och rota i rabatter, men å andra sidan börjar allting man ska göra ta längre tid, så det kanske går jämt upp 😉

 6. Agneta skriver:

  God kväll, Ingrid!

  Men det är ju inte klokt vad tiden rinner iväg. Bara en vecka kvar till flytten! Hoppas innerligt att din korrigering inte ställer till det för er med TV m.m.

  Foton över gården med omnejd är alltid lika vackra och tagna ur olika vinklar så inte tröttnar jag på dom inte, tvärtom. Något litet höstflyttfoto vill vi väl alla se… 😉

  Misstänker att Åke kommer att besöka gården ofta för att träffa sonen samt kika på diverse kära gamla ting och till våren sitter ni säkert där och fikar i solskenet 😉 Gott att inga obehöriga ska bo där 🙂

  Undrar hur katterna kommer att trivas på Odvalds? Vana som dom är vid Stenstugu. Nåja, får dom bara inte några hundar till grannar så kommer det säkert att gå bra.

  Tänk ändå vad livet är underligt. Nu, på ”äldre dar” ska du ska dels få ”eget” samt flytta ”hem” igen 🙂
  Lycka till!
  Kramen, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Godmorgon Agneta!
   Ja, det är fasligt så tiden går, men nu börjar det närma sig. Och visst är det väldigt skönt att sonen tar över så att Stenstugu fortfarande finns tillgängligt för oss.

   Katterna kan tyvärr inte få följa med till Odvalds och det är jättetråkigt. Vi får försöka mata dem i ladugården till att börja med, så får vi se hur vi ska göra sedan.

   Vi kan inte flytta på dem, för de är så skygga och rädda för allt och alla och deras enda trygghet är ladugården och den kan vi ju inte ta med oss 😉

   Hoppas att du får en fin söndag!
   Kram Ingrid

 7. Eleonora skriver:

  Du är så klok Ingrid! Du flyttar litet peu om peu och när den stora flyttdagen kommer, så har du väl nästan allt på plats redan. Bra att förbereda genom att flytta garderober och skåp (innehållet alltså). Lycka till nu med Telia-flytteriet.

  Vacker söndagskram från
  Eleonora

 8. Hejsan Ingrid !

  Ja det är ju tur att Telia finns kvar, fast jag blev lurad att det tagits över av Svea Nordic Telecom, och sedan gick det inte att nå dom vid ångerveckan.Jävligaste jag varit med om.Nu fick jag betala straffavgift 774:- för att bli av med dom.
  Mycket mitt fel att jag var så godtrogen.

  I morgon kanske jag har något nytt att berätta om katthanteringen om allt går som det ska.
  Men jag har Mamma katt och förrförra årets unge kvar att mata,köpte ju torrfoder 2kg idag.

  Ja ibland blir det tradigt att bara ha katter att skriva om. Men i Mi´s nya liv händer inte särskilt mycket.Reportaget. Jag blev aldrig ner-ringd.

  Kram Majsan

  • Ingrid skriver:

   Jag trodde att man skulle få se det där reportaget, men så blev det inte.

   Hoppas att det ordnar sig för dina katter. Jag är lite orolig för mina, nu är det bara en vecka kvar….

 9. Skatan skriver:

  En alldeles vanlig lördag är inte att förakta och det ”vanliga” just kan bara vara hur skönt som helst.

  Jag önskar dig en fin ”vanlig” söndag på din lördag …

  Kram!

 10. Gunnel skriver:

  När jag någon gång flyttar från vårt hus, hoppas jag också att jag kan ta lite i taget. Jag har flyttat så många gånger när allt har måst packas ner i lådor och flyttas på en bestämd dag. Det funkar väl någorlunda när man är ung, men nu tar ju allt mycket längre tid. Ha en skön söndag kväll

Kommentarer inaktiverade.