Lördagsrapport

Lördagen den 19 januari 2008 Sol hela dagen, väldigt blåsigt och som mest 7&#176 varmt.

Den här dagen, som skulle bli så blåsig med storm och elände, blev en riktigt fin lördag. Solen har strålat hela dagen och även om det har blåst en hel del har det inte alls nått upp till några stormstyrkor. Med alla varningar så funderade jag nästan på att koka kaffe igår kväll och hälla på termos för att vara föreberedd på strömavbrott idag. I radion sa det att det var utfärdat en klass2-varning vilket innebär att man ska vara beredd på både vägproblem och strömavbrott och annat elände. Idag hade de dock ändrat sig till en klass1-varning.

Idag har jag städat och bakat en sockerkaka och så har vi varit på Klinte och handlat. Lite förberedelser inför vår resa har det också varit, det börjar dra ihop sig!

Jag hade ju problem med internetuppkopplingen före jul och i julhelgen och vid kontakt med Ephone ansåg de att det var min utrustning det var fel på och att jag skulle testa med ett annat modem. Det hade jag inget, men hux flux så har problemen upphört och igår fick jag ett mail från leverantören där man beklagar att en del Gotlandskunder har haft problem och att man påbörjat ett projekt för att öka kapacitet och tillgängligheten till internet. Man räknar med att arbetet kommer att vara slutfört under februari 2008. Så det är inte bara jag som har haft störningar i kommunikationen med yttervärlden.

Månadsbilden 2008 är nu uppdaterad med årets första foto. Det hittar du som vanligt på “Fotosidan” i menyn härovanför.

Igår kväll såg vi “På Spåret” och sedan “Let´s Dance”. Vilken tur att Ulf Larsson blev utröstad, så att det inte blev en likadan följetong som förra året med Brandeby och året före med Peppe Eng. Det var ju bara för tråkigt och så hemskt orättvist mot övriga tävlanden, då det ena paret efter det andra åkte ut medan de som dansade sämst blev kvar. Nu blir det spännande att se hur det kommer att gå för de kvarvarande. Många är ju jättedukiga! Det är fantastiskt att de kan lära sig dansa så bra på så kort tid.

Ha en riktigt trevlig helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i IT & Internet, TV o Video o Kultur, Väderprat och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.