Månadsmöte med SPF

I förmiddags var det helt underbart skönt på min uteplats och jag satt där ett bra tag och njöt i solskenet, men när jag tittade på termometern på skuggsidan var det faktiskt bara 12°. Solen värmer något helt enormt nu!

På eftermiddagen skulle jag på ett SPF-möte, så jag tog mig en promenadrunda innan det var dags att åka. Man måste ju få lite motion också och nu är det så vackert överallt. Längs skogsstigen är det fullt av blåsippor och nu börjar även vitsipporna blomma och när man kommer ner i villakvarteren är gräsmattorna på sina ställen gula och på andra blåa av blommor av olika slag.

Det var en hel del på programmet i dag.

Mötet i dag var i Equmeniakyrkan i Väte och det var en hel del på programmet, allt från social information till kaffe och lottdragning. Lottdragningen gick inte bra för min del, det blev inte en enda vinst, men jag fick ett pris för min medverkan i Hjärnkoll 2017, så helt utan blev jag inte.

Förutom det som är på programmet fick vi göra ett besök på gymmet. I kyrkans källare har församlingen inrett ett gym, kallat Kraftkällan och det är ett välbesökt gym som har öppet dygnet runt, förutom på sommaren när övriga delar av huset är uthyrt till turister, då har man bara öppet dagtid. Alla som vill använda gymmet får köpa en ”tagg” som låser upp dörren, så att man kan komma in. Man hade kalkylerat med att det skulle gå att sälja 50 st, men i dag har man sålt 180 taggar. Det är inte dåligt så där mitt ute på vischan!

Trevlig torsdagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i SPF. Bokmärk permalänken.

14 svar på Månadsmöte med SPF

 1. Znogge skriver:

  Här har vi nästan haft sommarvärme för temperaturen i skuggan låg kring tjugo grader. Det blev därför årets första hundpromenad utan att jackan behövde dölja med.

  Snopet med lotterna men du blev ju ändå inte helt lottlös. Hoppas att det inte blir trängsel i gymmet nu när så många taggar sålts. Kan tänka mig att det kan bli mycket populärt!

  Kram och god torsdagskväll.

  • Ingrid skriver:

   Här har det blåst i dag också (fredag). Jag gav mig iväg utan jacka, men vände tillbaka och tog en vårjacka på mig. Det var precis lagom.
   Kram

 2. Det är verkligen skillnad på temperaturen i solen resp. skuggan! Riktigt varmt i solen har vi också haft idag, så nu är alla rabatter gödslade! En härlig tid just nu!
  Kram!

 3. Gunnar skriver:

  Härligt med värmen. Östra Sverige verkar få det riktigt hett i morgon. Vi är inte med i SPF och jag är osäker på om och när vi skulle gå med

 4. Musikanta skriver:

  Underbart med sol och vår :-). SPF är en bra förening – jag ledde ju en damkör i föreningens regi tills förra våren. Trevliga möten hos oss också.
  Kram från Ingrid

 5. Musikanta skriver:

  Nej, det var en vanlig blandad kör jag hade, damkören hade jag några år tidigare. Jag får inte ha så brått att jag inte hinner läsa igenom kommentaren!
  Ingrid igen

 6. skogsnuvan skriver:

  Skönt med värmen och jag förstår att ni har det vackert nu med alla vårblommor. Jag tycker att den där vinjettbilden med vitsipporna och kära gubben är så otroligt fin ja rent magisk. Här skiner solen idag men än är det mycket snö men bart på vägarna och börjar rinna vatten i bäckar och diken i alla fall. Inte ens viden har slagit ut ännu

 7. Elisabeth skriver:

  Kraftkällan lät som ett fint initiativ och som verkar ha blivit upp skattat också!

Kommentarer inaktiverade.