Mats Wilander i Här är ditt liv

Igår kväll satte vi oss tillrätta framför TV:n för att se kvällens upplaga av ”Här är ditt liv”. Det var Mats Wilander, som var gäst och precis som jag befarade blev det ett ganska trist och intetsägande program, som alltför mycket dominerades av Ingvar Oldsberg. Mats Wilander bjöd verkligen inte på sig själv och inte ens det publikfriande inslaget med sonens hudproblem gjorde att man kände sig speciellt berörd. Björn Hellberg är ju vanligen ett säkert kort, men han lyckades inte heller få programmet att lyfta.

Det är flera än jag som blev besviken, det visar den här omröstningen i Expressen där hela 26% av de som röstat ger gårdagens progam 1 enda geting.

Bilden är klickbar.

Jag såg inte ens hela programmet, så jag kan ju ha missat något väsentligt, men av läsarkommentarerna i tidningen att döma, tror jag inte ens att Mats Wilanders uttalanden om kokainskandalen fått mig att ändra ståndpunkt. Dåligt Oldsberg!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i TV och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Mats Wilander i Här är ditt liv

 1. Ailas skriver:

  Nu är inte heller Wilander någon speciellt intressant person i sig, så jag kan tänka mig hur programmet var. Jag ser ju inte på TV och denna kväll var inget undantag… Oldsberg passade bra på ”På spåret”, men tror inte på honom i den här typen av program.

  Kram

 2. Instämmer hel med alla Er andra.

  Björn Borg hade varit roligare, han har väl haft ett häftigare liv, dessutom.

  Tror inte jag skrattade en enda gång.Satt nog mer som katten på Comhems reklaminslag och gapade

  Kram! nu ska jag bänka mig till Dårfinkar och dönickar på Barnkanalen Kl.19

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *