Mors dag

Mors dag 2017 blev en solig och fin dag. Det har inte blåst riktigt så mycket som igår och det har varit lite varmare. I dag bjöd Krister och Thomas oss alla på Morsdagslunch på Levander-Nyström Residence.

Lunchen på gång

Två stora härliga smörgåstårtor dukade Krister fram

Bosse och Keila kelarDet blommar så fint överallt i trädgården. Pionen börjar slå ut, jordgubbarna blommar, allium och vårkrage fyller ut ett hörn och grönsakerna frodas. Småbilderna är klickbara!

När vi ätit oss mätta på smörgårstårta och hämtat lite nya krafter fick vi kaffe med bullar och chokladbiskvier som Thomas bakat och en härlig marängtårta med grädde och hallon.

Gaetano och Alessia med lilla Keila

Jag skulle ju inte ha några presenter, men visst fick jag det och av både barn och barnbarn. Elena Ferrantes tredje bok ser jag verkligen fram mot att läsa och Bosse bidrog med lite spänning han också. Det finns många skraplotter i kuvertet och jag ska försöka behärska mig och bara skrapa en om dagen.

Tack för en trevlig dag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Mors Dag. Bokmärk permalänken.

26 kommentarer till Mors dag

 1. En riktigt fin och skön Mors dag ser du ut att ha fått! Och smörgåstårtorna är faktiskt väldigt lika den jag gjorde idag – bild kommer i bloggen! Så roligt med lotter, och nu kanske du kammar hem storvinsten? Spännande är det i alla fall!
  Nu har våra gäster precis gått och vi har plockat undan och återställt huset i normalt skick…Nu blir det soffan; man orkar inte som man gjorde förr.
  Må väl, kram, Monica

  • Ingrid skriver:

   Det är alltid trevligt att ha gäster, men visst är det skönt när man får ställa i ordning igen och komma till ro. Det ska bli roligt att få se hur dina tårtor såg ut.
   Kram

 2. Znogge skriver:

  Vilken trevlig mors dag du fick! Vi hade en liknande tradition men min mamma är ju död sedan snart två år tillbaka och svärmor dement så nu får vi göra lite annorlunda och skapa nya traditioner men det går det med!

  Kram

 3. Kicki skriver:

  Vilket rejält morsdagsfirande!
  Här har det varit olidligt varmt idag, blåsigt som tur var, en liten regnskur på e.m.
  Sista boken har jag just lyssnat klart på. Ingen hit i mina ögon (eller öron snarare). Jag tycker den serien är överreklamerad.
  Kram

 4. HelenaFREEDOMtravel skriver:

  Kom min kommentar inte fram? Kan inte se den …? Skräpposten? (Provar nu utan att ange bloggadressen)

 5. Lollo skriver:

  Det största för mig idag var att få gratulera min dotter till hennes första mors dag som mor. Själv har jag bara fått ett par gratulationer via sms … men det är jag fullt nöjd med. 😀
  Jag tvekar inte ett ögonblick över ditt värde som mor 😀 . Det avspeglar i den uppvaktning du fått.
  Kramis

 6. leila skriver:

  Vilken trevlig morsdag dag du verkar ha haft 😀

 7. Geddfish skriver:

  Det lät trevligt!
  Det blir många skrap här, förstår jag. Spännande värre!
  Mitt firande blev ganska enkelt. En läcker rätt i godan ensam ro.
  Kram, Gerd

 8. Gunnel skriver:

  Du blev rejält firad! Då har du några spånande dagar framför dig nu. Jag hade haft svårt med att vänta och skrapa. Kram

 9. wiolettan skriver:

  Du verkar ha haft en skön och härlig morsdag. Det gläder mig. Roligt med presenter i alla fall, eller hur och en bok att läsa är inte fel. Skraplotter, en om dagen, nej, det skulle jag nog inte klara, alla på en gång, skulle det bli för mig. Dra ut på spänningen är nog inte min starka sida.
  Fina och härliga bilder som du visar. Vackra blomster också.
  Jag tyckte mycket om Gotland och det var så roligt att kunna få åka dit, äntligen. Men, jag har ingen direkt hum om var du bor så jag vet inte om mysingens planerande resa var i dina trakter.
  Trevlig måndag och kram till dig.

 10. Lambergsfrua skriver:

  Vilken trevlig Mors Dag du fick tillsammans med dina nära och kära. Smörgåstårtor är både gott praktisk bjudmat, tycker jag. Vi hade inga gäster igår, men bjöd oss själva på en 3-bitars smörgåstårta, som räckte även till kvälls”supé”. Båda våra barn var upptagna med jobb men telefonsamtal värmde gott.
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 11. Anne-Lie skriver:

  Det var ett rejält Mors Dags firande det. Och vilket härligt väder vi mammor fick.
  Kram!

 12. Så härligt ni ser ut att ha det tillsammans och vädret var fint, och smörgåstårtorna ser SÅ mumsiga ut! 😀

 13. Elisabeth skriver:

  Vilket storstilat mors-dagsfirande! Hoppas du får tur att vinna något! Nu har jag läst ifatt en del, men en del har jag kvar. Kram Elisabeth

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *