Naaj….

Det hjälper tydligen inte att ha hemmaplan när det gäller Sverigequizet, för det gick faktiskt sämre idag när Ingvar Oldsberg och Björn Hellberg var på Gotland, än när de var i Småland förra veckan.

Det gick så hemskt bra i början och efter sex rätta svar var jag på 237:de plats, men sen stupade jag på ett par frågor i rad.

Jag tycker i alla fall att det var ett trevligt program och det var väldigt roligt att få se reportaget från Kutens Bensin på Fårö. Där var jag ju och tittade för ett par år sedan när jag var med goda vänner på Fårönatta.


Ha en god natt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Tävlingar, TV och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

14 svar på Naaj….

 1. Inger Johansson skriver:

  Å, måste titta på reprisen!
  Jag var inte hemma ikväll.
  Ha en god natt Du också 🙂
  Inger

 2. Znogge skriver:

  Det vet vi väl alla att det är viktigare att delta än att vinna 😛

  Kram och god morgon!

 3. Bosse Lidén skriver:

  Jag tittade också bara för att radarparet var på Gotland. Kram Bosse

 4. Kerstin skriver:

  JAg hade inte möjlighet att titta i går men såg förra programmet från Öland och Småland. Då tyckte jag att det var lite irriterande med alla avbrott i intervjuerna för frågor.Kunde kanske ha petats in emellan istället. Men gubbarna är ju lite småmysiga, speciellt Björn.
  Kram /Kerstin

 5. Ailas skriver:

  Trots att jag faktiskt numera har en TV, så blir det aldrig av att jag knäpper på den. Känner alltså inte till dessa program, men alldeles oavsett, så tycker jag att du klarat kunskapstesten utmärkt.

  Kram

 6. Gunnel skriver:

  Vi diskuterade programmet igår, och sen glömde vi att titta på det. Får kolla in på datorn i stället. Jag gillar båda programledarna. De har en härlig humor och kompletterar varandra bra. Kram

 7. wiolettan skriver:

  Så fint du har gjort det upp till, på din blogg med alla julbilder, mat, godis, julsaker och allt möjligt. Knäcken såg så god ut.
  Det programmet missade jag i alla fall fast jag hade tänkt se det. Men jag var så trött så jag gick och lade mig strax efter nio på kvällen.
  Jag tycker att du klarade dig bra. De brukar göra en mängd kluriga frågor.
  Trevlig kväll och kram till dig.

Kommentarer inaktiverade.