När nu vädret….

…är som det är, vilket innebär kallt, blåsigt och mulet, har jag försökt vara lite nyttig inne. Jag har strukit en liten hög och åtgärdat ett fel i bloggen. Häromdagen upptäckte jag att bildförstoringen inte funkade och efter mycket klurande idag kom jag på att det var en plugin som ställde till det. Jag laddade hem den i förra veckan, men gillade den inte. Dumt nog tog jag inte bort den då, men nu är den borta och allt är som det ska.

Ordentlig matlagning gjorde jag också till lunch och så har jag tagit fram köttfärs från frysen och ska koka en sats köttfärssås när den tinat upp, men först är det Sommar i P1 som gäller.

Johan Croneman är dagens värd och honom gillar jag skarpt. Jag läser alltid hans krönikor och TV-recensioner i DN och han är härligt bitsk i sina omdömen. När han fick Gerard Bonniers stipendium för kulturjournalistik inleddes motiveringen med: ”Johan Croneman har ett mycket stabilt humör. Han är alltid arg.” Sitt sommarprogram presenterar han så här:

– Jag skall berätta sanningen om 70-talet. Trött på allt sladder och alla lögner och allt hittepå från generationer som inte ens var födda då. Det blir hårt och tufft, precis som 70-talet.

Det känns nästan som ett under, men jag skulle just beklaga mig över att vädret inte tillåter mig att sitta ute i solstolen och lyssna, men nu tittar solen fram mellan molnen och vem vet, om en kvart kanske man kan gå ut.

Trevlig tisdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Radioprogram och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

6 svar på När nu vädret….

 1. GeddFish skriver:

  Då har då jag bättre, riktigt fint väder! Har gått 7 km i sol, visserligen lite blåst inblandad, men ändå, bara med en tröja på, härligt!
  Sägs regn torsdag-fredag, så jag får nog så jag tiger.
  Ha det gott, böcker är bra, jag sparar min tills regnet. Kram, Gerd

 2. Man kan absolut inte klaga på vädret här på ön. Var inne hos en bloggare som bor i Bergamon (som jag fått för mig ligger i Örebrotrakten) och hon hade snö!!!!! 👿
  KRAM
  Susie

 3. Ulla Anderstedt skriver:

  Nu har jag städat sovrummet och torkat golvet efter att datorn kommit bort. Har man, som jag, bara 2 rum o kök, känns det mera luftigt nu.Har glömt bort Sommar i P1 i år, men ser att Du inte har tyckt att någon var så där jättebra. Om solen kommer ska jag sitta ute och lyssna. Är det fiskpinnar till lunch? Nu ska jag vara kattvakt hemma för en katt. Sedan några dagar till min väninna i Västerås. Två veckor i Värmland. Så ser planerna ut, men vad tiden går fort. Hoppas du också får bättre väder. Förr eller senare kommer det värmebölja, eller hur? Kram /Ulla

  • Ingrid skriver:

   Det blev fiskpinnar och det tycker jag är riktigt gott. Vanligtvis brukar jag göra potatismos till dem, men idag blev det potatis och spenatstuvning.
   Jag väntar och väntar på värmen……..

Kommentarer inaktiverade.