Nu är det adventsmys….

…både inne

och ute


En skön första advent blev det när snöskottningen väl var avklarad. Vi har tänt ljus, vi har druckit glögg och vi har ätit saffranskaka. Glögg gillar jag skarpt och jag kan alltid hitta en anledning att värma en liten skvätt i micron då och då, så här i adventstider. Egentligen skulle vi varit på Warfsholmen och ätit julbord idag, men det får vara till en annan söndag.

Nu sitter jag och ser en Beck-film, men jag tror jag ska stänga av TV:n och gå till kojs. Beckfilmerna kan jag snart utantill.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Stenstugu och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Nu är det adventsmys….

 1. Skatan skriver:

  Så stämningsfullt ni fick det till första advent … Mannen såg på Beck … jag läste i sängen efter en fin advent även hos oss. Fast inte den ”uteprakten” som ni har. Jättefint! Och stämningsfullt …

  Kram!

 2. Eleonora skriver:

  Vilken härligt julig layout du har fixat till – fint!
  Så julfint du har gjort inne och Åke ute med nätbelysningen förstår jag. Såå vackert och stämningsfullt. Jag kollade Miss Marple, som ju för det mesta är snäll och oblodig. Gillar den engelska atmosfären i dessa filmer.Jag började titta på da Vinci-koden, men det var alldeles för blodigt och häftigt för mig, så det blev inte många minuter.

  En skön vecka önskar jag dig. Kram

 3. skogsnuvan skriver:

  Blev fint med ljusgrejorna på buskarna. Beckfilmerna har man som sagt sett förr. Kan ibland tycka att det är mest repriser på tvn.
  Såg ovanligt mycket när jag var sjuk och kände igen mycket.
  Glögg är gott och värmer skönt i kylan. Här är 26 grader idag och jag fryser

 4. ingmarie skriver:

  Hej

  nu kan du se bilder och jag är ganska långt fram på bilden
  jag har skrivit jag på mig så ser du
  Ha en fin snöig och solig dag

Kommentarer inaktiverade.