Nu är det bara två dagar kvar…

…att vara med i min boktävling. På söndag kväll klockan 19.00 förrättar maken dragning bland lotterna i skålen och då meddelar jag vem som kommer att få boken. Vill du vara med finns det alltså ännu en chans!

Läs i så fall mer om tävlingen och anmäl dig HÄRIgår fick jag bland all reklam se ett erbjudande från Bokklubben Svalan och har faktiskt skickat in anmälan. De ringde för ett tag sedan också, men per telefon köper jag ingenting. Jag har varit med i bokklubbar förut och det är ganska roligt att sitta där med tidningen och välja ut böcker. Nu får vi se om den där skinnväskan, som såg så tjusig ut, motsvarar mina förväntningar, för den får man om man skickar in anmälan inom nio dagar.Här är böckerna jag valde. Vibeke Olsson är en gammal bekant, men Abraham Verghese har jag inte läst något av tidigare.

Väskan, ett halsband och de två böckerna kostar bara 49:-. Sedan ska man köpa tre böcker under ett år och det lär väl inte bli några större problem. Därefter behöver man inte köpa något mera, för det kommer ingen månadsbok som man måste köpa eller komma ihåg att avbeställa och det tycker jag är bra.

Hur gick det i Idol i kväll? Olle hängde löst efter första omröstningen, precis som jag misstänkte. Han fick duellera mot Andreas Weise, men vann duellen och går därmed vidare till Malmö. Nu är det bara fyra aspiranter till Idoltiteln kvar och nästa veckas tävling kommer nog att bli en nagelbitare för oss gotlänningar, som vill se Olle i fortsättningen också.

Godnatt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Böcker, Tävlingar och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

8 svar på Nu är det bara två dagar kvar…

 1. Iréne skriver:

  Sågverksungen har jag läst, den var bra
  Jag fick också reklam från Svalan, men jag nappade inte, jag lånar böcker på Bokias Låna & läs, det tycker jag är bra

 2. Skatan skriver:

  Jag är också med i en bokklubb och skall åka på kryssning i deras regi i helgen. Det är Bonniers Bokklubb som firar 40-årsjubileum. Vi kommer att få mingla med författare, bl a Håkan Nesser och Björn Ranelid och Lill Lindfors skall underhålla och … Det kommer säkert att bli jättetrevligt … bara det inte gungar för mycket.

  Kram!

 3. Godmorgon Ingrid !
  Kom just ner från Västerbotten hos Rantamor glömde ju henne och Dig igår.Så Du och hon blir först att få en påhälsning från mig.Jag följer inte Idol, mer än som bakgrundsmusik.En del lät bra tycker jag.Vet ej vem som det var.Innan jag blev bloggfrälst,följde jag med.

  Vi fick snö i går em.snöade nog halva natten.Tyvärr blötsnö.Så klafsigt att gå i. Kanske jag stannar inne idag.Beror på. Först har jag Melodikrysset.Träna hjärncellerna.Föör löste jag mycket korsord, men det har jag inte ro till längre.och inte läser jag en bok, ser för dåligt än.Ser inte ett dugg bättre efter tredje laserbehandlingen.Fast det är ett litet nålsöga att se igenom.Tur det högra är okej.
  Fick också ett erbjudande från Bonniers, men jag rev mitt.
  Ha en fin dag tillsammans och klappa kissarna.
  Kram Majsan

 4. Kicki skriver:

  Jag har varit långvarig medlem i Svalan, liksom min mamma var, men det är många år sen nu. Jag fick också erbjudandet nu.
  Jag är redan medlem i tre bokklubbar, det gäller att komma ihåg att tacka nej till månadserbjudanderna. Men det är intressant att se vilka böcker som är på tapeten. Verkar dom lovande så kan man ju låna på biblioteket i stället.

Kommentarer inaktiverade.