Nu är det förkylt

Söndagen den 16 september 2007
Grått och mest mulet har det varit både igår och idag, termometern visar på 12 grader.

På Sicilien däremot ser jag att det är 30 grader varmt, det är lite annat än det här kyliga höstvädret. Ännu har jag inte bokat något, men nu börjar det bli nervöst.

Mitt allergianfall i fredags utvecklade sig till en ganska präktig förkylning. Jag fattar inte varifrån den kan ha kommit. Jag vet mig inte haft kontakt med någon som verkat dålig. Kan det ha kommit via datorn?? Virus kommer ju den vägen och det är ett par nätvänner som klagat över förkylningar. Skulle det kunna vara så?? Nu sitter jag i alla fall här vid datorn och snörvlar. Åke sitter och ser fotboll på TV. Han ser en match mellan Inter och Catania och är då lite partisk och håller på Catania, som är ett lag från Sicilien.

Igår satt jag här vid datorn och häckade, jag orkade inte så mycket annat. Jag hade tänkt surfa runt och hälsa på lite nätvänner, men fastnade vid julsidan och började fundera över julkalendern. Ska jag, eller ska jag inte?? Jo det blir nog en i år också. Jag måste erkänna att det var Pia, som fick mig att börja fundera på det, för hon skrev att hon börjat titta på sin. Sånt där smittar värre än virusar och basselusker!

Ha en skön söndagskväll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, Kropp och själ och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.