Nu är det fullt av vitsippor

Tisdagen den 16 maj 2006

Sommaren har tillfälligt lämnat oss, temperatur ca 12 gr.

I lördags eftermiddag tog vi en sväng ner till Masshagen och gick och njöt av vitsippsprakten. Det är helt överväldigande vackert.

Här står Åke mitt i härligheten.

I söndags sken solen ganska bra, så det blev en stund i solstolen på eftermiddagen, men sen drog molnen in och det blev kallt. På förmiddagen var vi och plockade kajpar igen och sedan var Carina och Bosse här och åt kajpsoppa tillsammans med oss.

Igår hade jag storstädning i vardagsrummet och nu har jag så rent och fint. Det var soligt och fint på förmiddagen, så det gick som en dans med fönsterputsningen.

När jag var färdig satt jag vid datorn ett tag och kopierade över mina inlägg från Blogspot, till min egen hårddisk, så nu är arkivet komplett.

Idag har det mest varit gråväder och det har faktiskt kommit några regnstänk, men vi har i alla fall varit uppe på gravarna och planterat penséer. Egentligen är det i senaste laget, men jag vågar inte sätta något annat ännu, för det blir nog nattfrost när som helst. Nu på eftermiddagen har jag klippt gräs, men det blev något fel med klipparen, så jag fick sluta. Åke får ta sig en titt på den, så får vi se om han kan fixa den tills i morgon.

Nu ska jag gå och förbereda middagen. I kväll kommer kusin Göran och gör oss sällskap och det blir trevligt. Vi har inte setts sedan vi var i Arboga i somras på bröllop.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gäster och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.