Nu är jag irriterad

Jag blir så arg!

Först på blogspot.com, som har så krånglig ordverifiering. Till dig som använder det här systemet och som jag brukar besöka, vill jag bara tala om att jag försöker få det rätt en gång, sen får det vara, så om du inte får någon kommentar från mig så vet du orsaken. Jag kan har varit där och försökt!

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Sen kan jag helt plötsligt inte kommentera på wordpress.com-bloggar utan att logga in på t ex mitt facebook-konto. Då lade jag upp en ny mailadress på Gravatar.com och då gick det att använda den ett par gånger, sen var det också stopp. Jag vill länka till min blogg och inte till mitt facebook-konto! Har facebook och wordpress.com samarbete av något slag?

Är det någon mer än jag som varit ute för det här, eller är det hos mig det är något knas?

Min bloggvandring blev inte så lång!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, Irriterande och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

49 svar på Nu är jag irriterad

 1. Kicki skriver:

  Visst är det irriterande när det inte fungerar. Det bara SKA funka.
  Jag har just lyssnat på Simon och ekarna, som ljudbok (för andra gången dessutom). Den visas på bio i Hedemora i början av april, men det var slutsålt på biljetter på tidigt stadium, så där blev jag blåst.
  Kram

 2. Agneta skriver:

  Hej, Ingrid!
  Du är inte ensam om att ha problem…MÅNGA är förbannade till max på WP nu. Har flera nätvänner som inte ens kan skriva ett inlägg… 🙁 Dom har bytt mailadresser stup i kvarten men dom ”försvinner”.

  Kan meddela att även jag har gnällt på de som har den där verifieringen som för mig är totalt oläsbar! Fick en förfrågan från en ny bloggare hur man tar bort den, men om sådant kan jag inget alls. Håller mig till min hemsida och med en gästbok på svenska och det går så bra så 🙂 ”Peppar, peppar.. ta i trä”.
  Undrar varför vissa WP-bloggar funkar..??
  Har du aldrig testat bloggen hos One.com eller Olzzon’s ??
  Facebook har jag aldig använt och det retar mig att vi alla ska lockas dit på ett eller annat sätt. Både TV och radio hänvisar till Facebooksidan…gillar jag inte alls att bli tvingad att registrera mig där…valfriheten är viktig för mig!
  Hoppas att det löser sig snart!
  Kram, Agneta

  Kramen, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Det är mycket som är konstigt just nu. De bloggar som ligger på wordpress.org är det inga problem med utan det är wordpress.com som krånglar.
   Jag hade bloggen hos One.com ett tag, men var inte nöjd med deras tjänst och eftersom det inte verkar som om de satsar något på att utveckla just bloggtjänsten så flyttade jag därifrån.
   Facebook är jag ju med i, men använder mitt konto där väldigt sporadiskt.
   Kram Ingrid

 3. Znogge skriver:

  Hej!

  Någonting verkar vara väldigt konstigt på WP: Många har samma problem och det är väldigt irriterande. Jag hamnade på din Facebooksida så jag slängde iväg en vänförfrågan när jag ändå var där!

  Jag ska skriva till WP:s support!

  Kram

 4. helena skriver:

  Nej, du är inte ensam. Jag fick tips om hur man tar bort ordverifieringen på blogspot i alla fall. Förut var den ju enkel men nu är den helt omöjlig! Om man har det nya gränssnittet där man gör sina inlägg måste man först byta tillbaka till det gamla, sen kan man under fliken för kommentarer kryssa ur alternativet med ordverifiering.
  På wp har jag tillfälligt löst det genom att använda Peppes email-adress…

 5. Pumita skriver:

  Haha, kan jag få låna den där bössan ett tag!
  Skämt åsido, det är verkligen trist för det här gör ju att folk inte har lust att kommentera hos varandra längre och hur kul är det då att blogga? Hoppas att det blir ändring på det snart.

 6. Suss skriver:

  Jag har inte varit med om att det krånglat så där mycket, men de sneda orden man ska tolka och skriva av, kan jag få byta ut både 4 och 5 gånger innan jag lyckas och då känner jag som du, att det kan får vara med kommentarerna. Jag blir också less!
  Jag vägrar ge ut en massa uppgifter om mig själv, då får det som sagt vara! Kram!

 7. Göran skriver:

  Kan det vara så att dom som har WP-bloggen på WP servrar har problem? Min WP blogg ligger på mitt egna domännamn som finns på ett webbhotell som kostar.

 8. Raija skriver:

  Håller med om att det är krångligt på vissa ställen att ge kommentarer. Hos en del kan jag inte ens ge, för jag vill inte vara inloggad på Google eller någon annat ställe. Men här hos dig är det lätt, utan problem.

 9. Erika skriver:

  Jag kunde plötsligt inte kommentera hos två av mina bloggvänner som har WordPress. Fick också upp det där som du har om mailadress och gud vet vad det stod. Jag trodde jag skulle bli galen till slut innan jag kom på vad felet var. Jag hade nämligen bytt mailadress, en jag en gång haft på WordPress där av att det inte fungerade att skicka kommentaren, skriva den gick bra. Till slut funderade om det ändå inte var min utbytta mailadress som gjorde det och därmed bytte jag tillbaka till den gamla, och då fungerade allt som vanligt igen.

  Jag gick för några veckor sedan över till Blogspot men någon ordverifiering tänkte jag inte plåga ihjäl mina bloggvänner med så den uteslöt jag, men de som har den gör mig lika knäpp upptill för det är nästintill hopplöst att se vad där står. Man håller på en stund och försöker få det rätt sedan vill man bara skrika rakt ur. Nej tack till sådant trams.

  Vinkelevink från mig.

  • Ingrid skriver:

   Jag provade att byta mailadress, men vill ju få med min gravatar, så den la jag också in. Två gånger fungerade det, sen gick inte den adressen heller.
   Man undrar vad de håller på med?

 10. Ann-charlott skriver:

  Hej vännen. Håller med dig fullt och fast, visst blir man arg på detta. Har nog hållit på flera gånger innan jag får rätt. Hoppas du fick en trevlig bio stund. Ha en fin vecka som kommer. Kram Ac

 11. Pia skriver:

  Wp har inte jag några problem med men däremot blogspot där får jag kommentera anonymt för annars funkar det inte Jag tycker att Wp är så mycket lättare att kommentera Glad att jag bytte

 12. Pia skriver:

  Ha ha skulle inte sagt nåt nu när jag försöker kommentera på andra Wp bloggar får jag upp samma meddelande som du Men här funkar det

 13. Margaretha skriver:

  Jag kommer inte heller in på WordPress. Jättejobbigt då flera stycken av dem jag följer har den.
  Vad har hänt? Jag trodde det skulle gå med Hotmail men inte ens det.
  Usch så tröttsamt.
  Dessutom har min skrivare lagt av …. Var det något fel på blyerstspennan … ?

 14. Bettan skriver:

  Men gud va skönt att höra att det inte bara är jag som råkat ut för detta. Har försökt två gånger att skriva i astridsblogg & då kommer detta meddelandet upp =(. Så nej tack jag lämnar heller ingen kommentar där när det bara strular så.

  Tack snälla för att du besökte min hemsida. Å om du visste va glad jag blev över dina rara ord. varmt tack. Massor av kramar Bettan

  • Ingrid skriver:

   Det är gott att höra att det är flera som har problem. Man kan ju tro att det är något fel på datorn till slut.
   Du är så duktig Bettan och din hemsida är så vacker 🙂

   • Bettan skriver:

    Ja det var det jag trodde att det var tupp fel på min dator. Så nu blev jag genast lugnad av detta & hoppas att detta ska rätta till sig snabbt igen =)
    Än en gång varmt tack. det är alltid roligt när ni mina vänner som ser med andra ögon ger kommentarer. Kram kram

 15. Elisabeth skriver:

  Jag har också problem med de här orden och gör på samma sätt som du. Skriver en gång och fungerar det inte, så får det vara. Jag har också varit med om att mina kommentarr bara försvinner i ett inte. Känns trist. Din bild var bra. Ha dé gott!

 16. Kia skriver:

  Så bra att du tog upp detta. Jag har trott att det var jag som blivit knäpp, när det inte fungerat med ordverifieringen.

 17. Karlavagnen skriver:

  Jaa då! Lugn och fin! Nu ska vi se om jag kan kommentera hos dig….

 18. Corina skriver:

  Nä jag har inga problem men jag har ju å andra sidan inte WP heller. Allt fungerar hur smidigt som helst men jag förstår din irritation. Bilden var väldigt talande måste jag säga 😉

 19. Lambergsfrua skriver:

  Jag har också problem med blogspot.com Ofta ser jag inte alla bokstäver som jag ska skriva. De är helt enkelt för ”skruvade”. Då blir jag sur och lämnar sidan utan kommentar.
  Varm kram,
  Lambergsfrua

  • Ingrid skriver:

   Jag fattar inte varför de ska vara så oläsbara och nu är de dessutom inga ord längre, så man kan inte gissa sig till vad det ska vara för bokstäver.

 20. Sylvia skriver:

  Hejsan Ingrid!
  Har exakt samma problem som du. Jag kan inte svara på inlägg i WP och samma felsvar kommer upp som ditt. Försökt med en ny gravatar men icke sa nicke. Var på väg att försöka lägga upp en ny blogg men så fick jag se ditt inlägg. Fy sjutton så less man blir. Har suttit mest hela helgen med detta problem. Nu ska jag försöka få iväg kommentarer.
  Hoppas det ordnarr sig snart.
  Kramen

  • Ingrid skriver:

   Man kan bli mer än trött, men nu kör jag med ej fejkad mailadress, då kommer inte min gravatar med, men hellre det än att inte kunna länka tillbaka till bloggen.

 21. Inger Maryissa skriver:

  Jo, dessa ordverifieringar kan vara helt oläsliga många gånger…..förstår inte varför de gjort det så krångligt…
  För tyvärr så kan det ju lätt bli att många tröttnar p.g.a att man måste få fram nya innan det blir rätt.
  Det på WordPress har jag inte råkat ut för än…
  kram

 22. Caroline skriver:

  Jag har också råkat ut för båda delarna, och det retar gallfeber på mig!
  Gilalr inte heller när man inte kan kommentera med namn och webbadress, då jag inte vill använda mina facebook eller googlekonton.
  Är glad att jag har mina wp-bloggar på mina egna domäner.

  Caroline

 23. Ama de casa skriver:

  Jag hatar dom där krångliga verifieringarna! Det är ett elände.

  Jag har inga problem att kommentera på WP, men har fått klagomål på att andra har det. Kom på nu att det nog beror på att jag har en annan mailadress till själva bloggen än den som jag använder när jag kommenterar. Säkert därför det går bra.

  Det har varit mycket klagomål hos WP angående detta – hoppas dom fixar till det snart!

  • Ingrid skriver:

   Förut har det inte gått att kommentera med en mailadress som är knuten till ett wp.com-konto och nu går det inte att använda en mailadress som ligger på gravatar.com heller.
   Man får verkligen hoppas att de fixar det här!

 24. Pysselfarmor skriver:

  Jag lånar gärna pistolen av dig…ja egentligen behöver jag det inte för jag heter gun
  kul va?

  hur som så gör jag på samma sätt hos de som har denna bedrövliga ordverifiering kvar för det behöver man inte – det kommer inga spam alls..

  och wordpressbloggare får inte några kommentarer av mig heller. Har aldrig haft varken wordpress eller gravatar och tänker inte heller skaffa ett konto till att hålla reda på. Hoppas att kritiken blir så stor mot WordPress att kravet tas bort – verkar helt märkligt tänkt. Helt idiotiskt om jag uttrycker mig milt.
  Nu kommer nog värmen och våren – ett par dagar i varje fall 😉
  Ha det gott!

  • Ingrid skriver:

   Så vitsig du är 🙂

   Man får verkligen hoppas att wordpress.com fixar till det här. Det måste vara någon allvarlig bugg i deras system.
   Kram och trevlig dag!

Kommentarer inaktiverade.