Nu är vi ensamma igen

Onsdag 25 juni 2008 | 16:10 | blåsigt, 17&#176

Så har våra gäster åkt och vi är ensamma igen, Åke, jag och katterna. De enda som är riktigt glada över det är nog katterna, som nu kan återerövra sina liggplatser inomhus som de inte vågat använda medan vi haft Kerstin och Hassine här.

Vädret igår var riktigt besvärligt med hård blåst som gjorde att gotlandsbåtarna inte kunde gå. På förmiddagen var det mulet och bara 13-14 gr varmt, men fram mot lunch kom solen fram och då blev det lite skönare. Vi var ute och åkte en sväng med våra gäster och på kvällen kom Carina och Bosse hit och åt middag tillsammans med oss.

Idag var det fint på förmiddagen, men nu är det mulet och kyligt ute. Jag har just varit ute en vända och vattnat. Egentligen är det bevattningsförbud nu, men vi har eget vatten så jag använder det till trädgårdsland och rabatter. Jordgubbarna börjar mogna och idag plockade jag ett par liter för första gången i år. Det är väldigt mycket kart, så det lär nog bli en hel del även om en del av plantorna inte ser riktigt friska ut. Jag vet inte om det är brist på vatten eller om de fått något virus på sig.

När det gäller mitt virus (bältrosen), så är det mesta läkt nu och huden börjar se skaplig ut även om det är fula ärr och fläckar fortfarande, men jag har ännu ganska ont av det. Inatt behövde jag dock inte ta några tabletter och det känns bra.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gäster och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.