Nu är vi ensamma igen

Tidigt i morse körde vi Eva till bussen för vidare transport till Visby och färjan till fastlandet. Det blåser hemskt, så jag hoppas att hon inte blir sjösjuk. Det känns tyst och tomt nu och den enda som väl kommer att tycka att det är bra att hon åkt tillbaka till Sicilien är nog Grållen. För även om han inte varit direkt rädd för henne, så har han inte varit inne mer än för att äta de dagar hon varit här.

Tvättmaskinen snurrar, för det gäller nog att passa på att tvätta några maskiner innan det blir oväder. Ett regnväder lär vara på väg hit, fast så här på våren brukar det sitta långt inne innan det bli något regn här på Gotland.

Nu ska jag i alla fall gå ut i trädgården och rensa bort vissna tulpanblad. Det ser för bedrövligt ut i rabatterna!Ännu är blommorna från guldbröllpsdagen fina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Stenstugu och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

10 svar på Nu är vi ensamma igen

 1. Mien skriver:

  I den här blåsten blåser väl alla tulpanblad bort av egen kraft? Tråkigt att alla päronblom bara blir till ett vitt moln i vinden. man hinner ju inte njuta av dem alls.

 2. Gun skriver:

  Det blir tomt och tyst, både i hus och hjärta när dom nära och kära åker hem till sig. Här hade vi regn i går, soligt men en ryslig storm i dag. Du har härliga blommor att njuta av inne med:)

 3. Hejsan Ingrid !

  Blåsten ja, i tre dagar nu och idag också,vårvindar friska……tyvärr med inslag av regn.Paraply kan ju inte användas i blåst.Får väl bli blöt. jag som tänkte knalla in till stan, det gör jag inte nu.Kan ju ändras till 14.00, har ett möte i em.Dietist, ska ringa och höra så jag inte varit på ett sådant tidigare.Onödigt gå på samma två gånger, som jag gjorde med promenaden.Känner för en hel-ledig dag.

  Kram MajsAN

  Fina fina blommor som minne av vad som var, varför gillar inte Grållen Din Dotter ?

  • Ingrid skriver:

   Grållen är misstänksam mot alla människor utom Åke och mig. Han vill aldrig vara inne när det finns andra än vi två här, men nu myser han där han ligger uppe på Åkes säng.

 4. Henry skriver:

  Snart blir det tyst hos oss också när Ingela och Christer åker hem till USA.

  Kramar!

 5. Znogge skriver:

  Kan tänka mig att det blivit tomt och tyst nu när Eva åkt hem igen.

  Kram

Kommentarer inaktiverade.