Nu blir jag bara så himla arg!!

Minst två utropstecken ska det till och det kunde gärna vara flera i rubriken, trots språkrådets uppmaningar att vi ska vara sparsamma med användningen av det här förstärkningstecket. Orsaken är att jag just har suttit och sett på Skavlan och det var ett jättebra program med Helena Bergström och Colin Nutley, Lisa Nilsson och Björn Eidsvåg och så den fantastiske Jon Ronson, som berättade om hur man i USA på 70-talet gjort tester med nya försvarsmetoder vilket bland annat gick ut på att försöka stirra ihjäl en get.

Programmet var jättebra tills den sista gästen, Jarle Andhöy dök upp – en skrävlande äventyrlig seglare, som inte ens hade vett att ta kepsen av sig. På frågan om han kunde tänka sig att ta med någon av de övriga deltagarna i programmet i de seglingar han gör till polarhaven vänder sig till Lisa Nilsson och säger att henne skulle han vilja ha med ”för man behöver någon att värma sig vid”. Jädrans mansgris, han skulle ha haft sig en stor smocka. Mitt blodtryck steg till oanade nivåer!

Tur att Lisa Nilsson och Björn Eidsvåg avslutade programmet med den vackra sången ”Eg ser”.


Just ”Eg ser”, hittade jag inte på Youtube med Lisa Nilsson, så det får bli den här i stället, den tycker jag också mycket om och den får helt klart blodtrycket att sjunka till normala värden.

Förresten har mitt problem med Youtube-videorna löst sig. Jag hade nyligen gjort en uppdatering till Flash Player 10 och misstänkte att det var den som spökade. Jag provade att ominstallera programmet och sedan jag gjort det fungerar allt helt perfekt igen.

Hoppas du får en lugn och skön natt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Blandat. Bokmärk permalänken.