Nu fanns det ingen ursäkt längre…

Förra veckan, när jag skulle dammsuga, brast slangen till dammsugaren vid sitt fäste och eftersom den dammsugaren säkert var trettio år gammal, beslutade jag på stående fot för att köpa mig en ny.

Igår kom den, så idag fanns det ingen ursäkt längre att låta bli att städa. I och för sig har jag ju sopat av golvet några gånger, men det blir ju inte riktigt lika effektivt som dammsugning. Dessutom är det mulet idag så det passade alldeles utmärkt.

Den här lilla städmaskinen känns nästan som en leksak jämfört med min gamla bamse till dammsugare, men den har bra mycket högre sugkraft och jag får ställa ner den på mini när jag ska dammsuga mattorna. Den kommer jag säkert att trivas med.

Nu är jag i valet och kvalet igen! Ska jag ge mig iväg till Visby i eftermiddag eller inte? Enligt SMHI ska det klarna upp, men jag tycker att det bara mulnar till mer och mer och jag tycker mig höra ett svagt åskmuller. Ja, ja, jag har ännu en timme på mig, innan bussen som jag tänkt åka med avgår. Mulet väder på Medeltidsmarknaden vore ju bra, men absolut inte regn.

Ha en fin tisdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds. Bokmärk permalänken.

20 svar på Nu fanns det ingen ursäkt längre…

 1. Znogge skriver:

  Nej, nu kommer du inte undan längre 😉 Hoppas att ni ska trivas bra med varandra! Lycka till med arbetet och ha det så trevligt i Visby om det blir en tur dit…

  Kram

 2. Bosse Lidén skriver:

  Ni kommer säkert att bli bästisar. Liten, nätt och söt. Hoppas det bara är mulet och att du kom iväg. Gissar på att där är lika mycket folk som vanligt. Kram

 3. Härlig färg på dammsugaren – och så liten! Det är inte klokt vad en del teknik går framåt….. 😛
  Vi skulle till Visby antingen idag eller i morgon – men man ska ju alltid skjuta upp det man kan! 😉 Så det blir en tur i morgon istället. Det är bara det att jag ska till frissan i Ljugarn, så Rolle skjutsar mig dit sen får han och Santos själva åka till Visby och sen komma tillbaka och hämta mig. Skönt, då slipper jag Visby! Är inte ett dugg intresserad att åka dit den här veckan….. 🙄
  KRAM
  Susie

 4. Tror det blir aktuellt också för mig att köpa en ny dammsugare. Dessvärre inser man ju vid en separation att det finns mycket man har bara ETT eller EN av i hushållet. Allt från brödrost till tvättmaskin…
  Kramar till dig!

 5. Birgitta skriver:

  Electrolux. Världens bästa märke. Har också en. Electrolux silencer dammsugare. Fantastisk och jag älskar den. Den är väl en 10 år gammal nu men fortfarande med sugkraft. Fast lär inte slå din 30-åriga variant. De visste hur man gjorde grejer förr!

  Åk till Visby. Ta med regnkläder:)

  Kram

 6. Gunnel skriver:

  En bra dammsugare är A och O. I söndags hade vi ett rejält åskväder här, men nu har det lugnat ner sig och vi har jätteskönt sommarväder. Vågar man hoppas att det fortsätter så? Medeltidsmarknaden har jag läst en del om. Hoppas det inte blir ösregn. Kram

 7. Lambergsfrua skriver:

  Grattis till nyförvärvet, Ingrid!
  Vad du än bestämde dig för att göra av dagen, hoppas jag att den blev bra – och än är den inte slut 😉
  Varm kram 🙂

 8. Vonna skriver:

  Försöker igen att få med hela kommentaren :mrgreen: om det inte lyckas får du bara ta bort den!! Då får jag kontakta Telia!!
  Hade också tänkt ta bussen in på eftermiddagen I dag, bara besvärligt med parkering!!
  Maken har aldrig varit på medelstidsveckan är inte intresserad , det respekterar jag 😀
  När temperaturen steg till 26,27,28 backade jag!!
  Åkte till min kompis på Björkhaga o fikade

 9. Musikanta skriver:

  En ny bil och en ny dammsugare hör till livets stora glädjeämnen. Dammsugaren vinner förstås för där är värdeminskningen inte så stor. Dessutom håller dammsugaren längre – åtminstone hemma hos mig där jag inte använder den varje dag :-).
  Kram

 10. Suss skriver:

  HUUU, så trist att dammsuga, man ska åtminstone ha en bra och varför inte ärtigt röd dammsugare, så att det känns lite lättare. Hoppas ni kommer att fungera bra tillsammans. KRAM!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *