Nu har jag missat en dag igen

Lördagen den 20 oktober 2007
En solig och fin dag, 5-6 grader.

Det var tydligen ett väl ambitiöst företag att försöka redovisa alla temadagar i oktober. För idag har det varit Hörselskadades dag och den hade jag totalt missat. Min lista är härmed kompletterad.

En härlig höstdag har det varit idag och jag har roat mig med städning. Fattar inte att jag aldrig kan komma till skott med veckostädningen förrän på lördagen nu för tiden. Förr var det ju alltid fredag som gällde. Men det är precis som om nu när man har all tid i världen, så drar men ut på sånt som inte är så lockande. “Vad spelar det för roll – jag kan göra det imorgon istället”.

Förut när man jobbade var schemat så fullspäckat, så då var man tvungen att utnyttja tiden maximalt. Jag vet inte om det är positivt eller negativt, men jag får lite dåligt samvete ibland för att jag inte är så effektiv som jag skulle vilja vara. Men i nästa stund tycker jag att jag har min fulla rätt att ta det lite med ro. Som pensionär ska man ju trivas och ha det gott.

Ikväll har vi suttit och sett på “Svensson, Svensson” och sedan “Babben”. Jag blev allt lite besviken på Babben ikväll. Ja inte just på henne, men på de så kallade komikerna. Göran Gabrielsson och Lasse Carlsson fick väl gå an, men de andra två? Jag förstår att Jan Guillou och Per Morberg inte hade några problem för att hålla sig för skratt, för det hade inte vi heller. Efter Babben såg jag “Brottskod försvunnen” med min, nja inte älskling, men jag är lite svag för honom, Anthony LaPaglia.

Nu ser jag fram mot en fin söndag och en skön söndagspromenad ner till stranden. Det är ju så vackert i naturen nu med alla höstfärger och det lät på väderleksrapporten som om vi har några fina dagar att vänta.

Nu ska jag snabba mig och uppdatera det här medan det ännu är lördag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Temadagar, TV o Video o Kultur. Bokmärk permalänken.