Nu tar jag en paus

Ingen ork, ingen lust och brist på inspiration – efter ett dygn med förmaksflimmer känner jag att det är dags för en bloggpaus igen, men jag gör nog som förra gången; skriver några dagliga minnesnoteringar och så kanske jag slår till med ett inlägg då och då om jag känner för det, så helt försvinner inte bloggen. Jag tycker inte att det är roligt att sitta vid datorn och fundera på vad jag ska ”hitta på” att skriva, då får det hellre vara, men skriva några dagliga korta noteringar om väder och vind är helt ok. Det har jag gjort i över 55 år och en sån vana lägger man inte av med.

Det har varit soliga dagar, men det är så kallt! Vi har haft sex-sju minusgrader på morgnarna och mina krukor med penséer har varit helt djupfrysta. Det är konstigt att de lever. Solen sken i morse, men nu har det mulnat till, precis som SMHI sa att det skulle göra.

I dag har jag skrivit ett protokoll från gårdagens årsstämma i bostadsrättsföreningen. Vår sekreterare flyttar så jag får ta över hennes uppgifter. Nu hoppas jag att jag får protokollet justerat och klart i dag. Stämman avlöpte lugnt och det var ungefär lika många medlemmar med som det brukar vara. Nu ska vi bara ha ett konstituerande möte också, så att vi får fördela arbetsuppgifterna, men det blir först nästa vecka.

Ha en skön fortsättning på våren!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Förmaksflimmer, Odvalds Brf. Bokmärk permalänken.

30 svar på Nu tar jag en paus

 1. Musikanta skriver:

  Det händer nog någonting snart som får dig att vilja skriva ett inlägg på bloggen igen. Håller helt med dig om att man inte ska sitta och fundera på vad man ska skriva om.

  Att vara med på ett tema är ett bra sätt att få inspiration när man tycker att uppslagen har tagit slut. Man får lite annat att fundera över och har man många bilder i sitt arkiv är det inte så svårt att illustrera inlägget. Själv har jag inte hunnit med de teman som jag brukar skriva om efter min Frankrikeresa. Tyvärr, för Birgitta Malmstedt med Veckans rubrik hade många fina ämnen. Även Weekly photochallenge med sitt ord för varje vecka har jag försummat.
  Kram från Ingrid

  • Ingrid skriver:

   Jag har lite dålig uthållighet när det gäller temabloggande och där känner jag just den där pressen att jag ska ”hitta på något”. Men vi tycker alla olika och var och en formar sin blogg som man vill.
   Det roligaste har nästan varit alla fotoutmaningar: Fototriss, onsdagsbilden mm mm
   Kram
   Kram

 2. Redan nu har jag hunnit sakna ditt dagliga inlägg, så jag kommer verkligen tycka att det är trist om dom helt uteblir! Men det är klart att man ska tycka att det är roligt att skriva!
  Min blogg använder jag mycket som de fotoalbum jag har klistrat bilder i alla år förut! Man vill liksom ha koll på livet…
  Ganska ofta går jag tillbaka för att kolla hur det var vid något visst tillfälle.
  Dina blogginlägg är alltid så trevliga och avslappade – en bit av din vardag och det är så mysigt att läsa! Så jag ser fram emot de inlägg du vill göra!
  Kram till dig, Monica

  • Ingrid skriver:

   Jag använder också bloggen för att titta tillbaka. I högerlisten har jag också ”Skrivet tidigare år” från 2011 och framåt. Dem tittar jag alltid själv i det första jag gör är jag öppnar bloggen.
   Jag blir så glad att höra att du tycker om mina inlägg. Det känns uppmuntrande.
   Kram

 3. P.S. Hoppas att dit förmaksflimmer ger med sig, så att du får upp orken igen! D.S.

 4. Laila skriver:

  Hoppas du piggnar till och att det kommer ett blogginlägg då och då. Förstår att inspirationen tryter ibland, skulle själv aldrig klara av att skriva en blogg varje dag.
  Kram

 5. Bia skriver:

  Inte roligt när hälsan sviktar, hoppas du mår bättre snart!
  Jag har haft en lång period av bloggtorka, men viljan finns att göra inlägg oftare.
  Ta hand om dig!
  Kryakramar/Bia

 6. Znogge skriver:

  Det var verkligen tråkigt att höra och jag hoppas att snart känner dig bättre. Jag kommer att titta inte till dig lite då och då för att hålla koll.

  Kram och ha det bra under din paus.

 7. Kan det kalla vädret göra att inspirationen sinar? Sen jobbar du i ett och med så mycket, så du märker kanske inte att du behöver vila ibland. Strunta i läsarna ett par dagar, alla väntar ändå här när du känner dej på hugget igen. Hälsningar Britta

 8. Kommer att sakna dina inlägg! Men respekterar ditt beslut och dina tankar.
  Allt har sin tid.
  Du var/är en av mina första bloggvänner – som jag beundrar och du minns väl när jag skrev att jag också vill bli pensionär, för att jag gillade så mycket av det du skrev.
  För oss som följer dig räcker det nog med något inlägg då och då, du måste inte skriva varje dag.
  Kramar från södra Finland!

 9. Helena Sandegren skriver:

  Skickar en stor kram och hoppas det blir bättre. Du skriver när du orkar, om vad du vill, det är alltid roligt att läsa. Varje blogg är unik, och vi läsare respekterar när någon tar en paus. Man blir nästan beronde att läsa din blogg, men du ska ta hand om dig själv nu.
  Ja det är kallt, speciellt om natten. Hoppas dina blommor klarar sig. Snart kommer nog värmen det är ju inte länge till maj.
  Sköt om dig
  Helena

 10. Elisabeth skriver:

  Krya på dig och så ser vi fram emot nya inlägg när du känner för det! Kramar

 11. Vonne skriver:

  När man inte mår bra och lusten sviker är det helt rätt att göra som du och pausa i bloggandet. Dina inlägg är alltid roliga att läsa och jag har uppskattat alla nya gotlandsord på dagar jag fått lära mig genom dig. Det betyder att jag ser fram emot när du återfår lusten till att skriva här igen. Vad jobbigt och trist det verkar med förmaksflimmer som ju även Wiolettan lider av. Då är det inte konstigt och inspiration och lust sviker. Jag önskar dig all bättring och nu när vi går mot vår/sommar och du tar det lite easy kanske det går lättare.
  Tråkigt är att vi fortfarande har så kallt som det verkar över hela landet. Min kruka med penseer har dock klarat sig från frost och dessa blommor är ju fantastiskt tåliga.
  Ha det nu så bra Ingrid så ses vi häröver så småningom, (jag håller koll).
  Varm och omtänksam kram får du av mig och önskan att din helg blir bra!

  • Ingrid skriver:

   Så roligt att du uppskattar min blogg. Ibland känner jag att jag skriver om samma saker om och om igen, men det är klart att bloggläsare kommer och bloggläsare går, så det kanske inte är så enahanda som jag inbillar mig.
   I dag är det i alla fall lite varmare!
   Kram

 12. Du hittar säkert inspirationen igen när bara vädret har stabiliserat sig! idag t.ex. är det ganska hyfsat, passar för att jobba lite iaf!! 😉
  KRAM
  Susie

 13. Helen skriver:

  Hej Ingrid hoppas du snart piggnar till , du får ta det lite lugnt , jag har sagt det innan och jag gör det igen jag gillar din blogg. Ha en bra helg .

 14. Karin skriver:

  Hoppas att ditt flimmer lugnar ner sig, så att du snart mår bättre!
  Önskar dig en fin söndag!
  Kramar!

 15. Gunnel skriver:

  Så ledsen jag blev när jag kom in här och läste. Visste inte att du mådde dåligt. Hoppas du snart ska känna dig lite bättre så du orkar skriva här på bloggen. Du är den första bloggare jag kommenterade hos och som kommenterade hos mig, så det skulle vara jättetrist om du inte fortsatte. Du har alltid så intressanta inlägg. Vädret är urkass och kanske är lite boven i dramat till att inspirationen uteblir. Ha det så bra du nånsin kan och var rädd om dig. jag tittar ändå in då och då. Stor kram.

Kommentarer inaktiverade.