Och inte ringer….

…elektrikern, för att boka en tid med oss så att vi kan få upp taklamporna. Det börjar bli mörkt på morgnarna för maken när han ska läsa morgontidningen vid köksbordet.

Och inte ringer VC där jag har en samtalstid bokad till 09.05, nu är klockan 09.41.
Uppdatering 10.15 Jag hann inte mer än uppdatera det här inlägget, så ringde de i alla fall från VC och då visade det sig att man inte registrerat något remissvar från bentäthetsmätningen jag var på den 9/9. Utredning pågår!

För att kolla att telefonen fungerar har jag ringt till den via mobilen och det var inga problem alls.

Jag känner mig ganska frustrerad!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Känt. Bokmärk permalänken.

18 svar på Och inte ringer….

 1. Znogge skriver:

  Med all rätt! Jag hade blivit väldigt irriterad! Hoppas de hör av sig snarast!

  Kram

 2. mimio skriver:

  Hej Ingrid
  Tack, för din trevliga kommentar på min blogg, jag blev glad =)
  Du kan tro att vi hade en härlig vecka i Fisksjön hos Anita. Så det var hos dig Anita var när hon var på Gotland, hon berättade mycket om Gotlandsresan för oss och om hur himla fint och annorlunda där är. Jag var i Visby en gång tidigt sjuttiotal och spelade handboll, minns att det var så vackert kring ringmuren och rosorna vid alla små söta gathus.
  Nu ska jag läsa vidare här på din fina blogg.
  /Hälsningar Maria

 3. Margaretha skriver:

  Ja, man ska vara utrustad med stort tålamod när man har med myndigheter/samhälle och hantverkare att göra. Speciellt hantverkare.
  Hantverkare ringer sällan upp och myndigheternas telefontider är korta och upptagna. Oftast.
  Lycka till.

 4. Gunnel skriver:

  Det är tydligen Murphys lag som gäller hos dig idag. Hoppas resten av
  dagen ändå blir bra.

 5. Ama de casa skriver:

  Irriterande! Fast du kan ju köpa en pannlampa på Clas Olsson till gubben så han kan läsa sin morgontidning. 🙂

  sv: Det som skördas är salt. Sen skeppas det till bla Norge och används som vägsalt.

 6. Hejsan !

  Förstår mycket väl Din frustration över att de inte ringer som de lovat.Kanske elektrikern har glömt av att han skulle till Er.Tappat adressen/telfonnumret.Man vet aldrig, så slarviga som hantverkare kan vara.Bäst att stöta på.

  Hoppas han varit dör redan när jag skriver detta.

  Kram Majsan

 7. Kicki skriver:

  Visst kan man bli irriterad för mindre. Men idag var det precis tvärt om här. Medan jag var i skogen med hundar och svampkorg, så kom antennkillen och satte upp ett extra antennhuvud till parabolen, för att vi ska kunna spela in en annan kanal än den man tittar på. Han hade sagt tidigare att han skulle ringa när han fick tid att komma, det var ju ingen brådska tyckte jag. Men eftersom vi har svårartade telefonproblem så har han inte kunnat ringa hit, då kom han ändå. Schyst!
  Kram

 8. Agneta skriver:

  Hej, Ingrid!
  Men visst blir man förbannad, rent ut sagt när man ”tappar bort” svaret från en undersökning. Allvarligt eller inte så SKA man få besked per omgående.

  En gång var jag så arg så jag rindge direkt till den läkaren som gjort undersökningen, orkade inte vänta på att svar skulle skickas till den remiterande läkaren så jag fick hem en kopia..som tur var…det hade dragit ut på tiden riktigt ordentligt…:-(

  Det var nämligen då jag fick reda på varför jag hade levt med omänskliga smärtor i hela 3 år…..lårmuskeln hade gått av , inre blödning och benmusklerna börjat förtvina ! Ett sådant besked är det bråttom med, anser jag. Nåväl, ingen gjorde något åt denna diagnos så inte är det bättre inte, tvärtom, såklart 🙁
  Stå på dig och ring till de som gjore bentäthetsmätningen….!

  Att få upp taklampor kanske någon vänlig bekant kan klara av annars så lär det väl bli en annan elektriker såvida den som skulle komma är sjuk. Du får nog ringa honom igen för han kanske har bokat in en tid för dig…vem vet?
  Usch jag, ibland kör det ihop sig ordentligt!
  Lycka till!
  Kramen, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Hejsan!
   Jag får se vad som händer, men nog var det tur att jag ringde. Jag var ju på undersökningen på en fredag, så jag förstod ju att det knappast kunde komma någon ny kallelse förrän i slutet av kommande vecka eller tidigt i början av den här…..

   Jag får nog vänta på elektrikern, för det är en del tampar och sladdar som ska ändras. Antingen är de för långa eller för korta.

   Kram Ingrid

 9. Sylvia skriver:

  Förstår du blir förb….rent ut sagt!
  I dagens samhälle är det inte så noga med vad som är bestämt . Det blir som det blir och särskilt gäller det hantverkare tycker jag. Vi äldre är vana vid att är det bestämt ett klockslag så ska det gälla ….men så är det inte längre.. Hoppas de snart hör av sig.
  Kram Sylvia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *