Omtänksamhet

Det är kallt och grått i dag också och regnet hänger i luften, men det finns saker som kan få det att kännas varmt och gott i hjärtat trots besvikelsen över att vårvärmen försvann igen.

Igår hittade jag en avi från posten på dörrmattan och såg att avsändaren var Monica med bloggen Tjernhus. Jag hade inte tillfälle att hämta ut det då, men i dag har jag varit och handlat och då passade jag på.

Monica hade en bild av ormöga på sin blogg häromdagen och jag kommenterade och skrev att jag tycker att den är så vackert, men att jag inte hade någon. Då gick Monica ut och grävde upp några plantor och skicka dem till mig. Nu hoppas jag att jag ska kunna sköta om plantorna så att de förökar sig. Jag satte två stycken i vardera ändan av ena rabatten. Tack Monica!

I eftermiddag ska jag åka på Onsdagsträffen i Väte och där kommer det att svänga, för prästen Helen´s pappa Bengt, som spelar jazz på vibrafon och Erling Lindvall på piano och dragspel, kommer att sköta underhållningen.

Men dagen är inte slut i och med det, för 17.30 ska jag infinna mig i Lokalen där bostadsrättsföreningen ska ha årsstämma. Det ska bli spännande att se hur det kommer att avlöpa.

Trevlig onsdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Glädje. Bokmärk permalänken.

14 svar på Omtänksamhet

 1. Znogge skriver:

  Men så omtänksamt gjort! Hoppas att plantorna ska ta sig bra och trivas hos dig!

  Kram och god onsdag!

 2. Nu blir jag nästa generad – men det var ju roligt att du uppskattade det! Hoppas att dom tar sig och att du får njuta av de knallblå blommorna många våra framöver! Dom sprider sig villigt, så jag har sådana lite här och där i trädgården numera…
  Så härligt med jazzmusik, det gillar jag!
  Och så ett möte till; du är verkligen igång!
  Kram, Monica

 3. Gunnel skriver:

  Det är full rulle hos dig nästan jämt. Låter så härligt. Ormöga är en söt växt. Jag hoppas min har klarat vintern och visar sig i år med. Kram

 4. skogsnuvan skriver:

  Ormöga är en tacksam blomma och breder gärna ut sig så den kommer säkert att ta sig bra och bli fin. Att få en planta av någon är mycket trevligare än att gå och köpa den själv. Lycka till. Här kan man nog inte sätta några blomplantor före midsommar är jag rädd

  • Ingrid skriver:

   Nej, sommarplantor går inte att sätta här ännu heller. Det är alldeles för kallt, men det kommer väl värme både hos dig och mig så småningom.
   Kram

 5. Gunnar skriver:

  Vilken trevlig present! Vi har Ormöga på många ställen i trädgården eftersom den sprider sig. Vacker blomma!

 6. Ibland blir man så glad, speciellt när man får en sånt fint paket på posten! Vilken härlig bloggvän….. 😆
  Igår var jag extra dålig i ryggen samt trist väder, så då passade vi på att åka till Jonas Väöxthus i När. Kom som vanligt hem med betydligt mer jag tänkt mig. Så alla utom 4 fick placeras i växthuset i väntan på bättre – alltså varmare – väder. 🙄
  KRAM/Susie

 7. Elisabeth skriver:

  Så gulligt att dela med sig av den fina blomman.Hoppas nu att den trivs hos dig.

Kommentarer inaktiverade.