Ordningen återställd

Nu är ordningen återställd, temperaturen har sjunkit till för årstiden mer normala siffror och ikväll regnar det lite lätt. Idag har det dock varit varmt och skönt och ganska soligt. Jag har hållit på ute i växthuset och i trädgården. I växthuset har jag bundit upp tomaterna och planterat ut de sista plantorna, isbegonior, i krukor. Krukorna får stå i växthuset ett tag till, så att de små begonieplantorna får växa till sig. Det ska ju bli ganska kallt igen säger prognoserna. I trädgården har jag en rabatt med massor av lökväxter och den har jag rensat upp i idag.
Internet har legat nere hela dagen och enligt Ephone berodde det på att en kabel blivit avgrävd någonstans. Först vid 21-tiden ikväll fungerade det igen. Utan internet känns det lite tomt, men man hinner i och för sig göra en massa annat, när inte bredbandet fungerar. Jag försöker vara lite disciplinerad och bara ta ett kort datorpass på morgonen och så en stund på kvällen, men det är klart, varje gång jag passerar här på hallen kan jag ju inte motstå att kolla mailen och nyhetsrubrikerna på Ingrids Sida och har jag väl slagit mig ner i stolen blir jag lätt sittande lite för länge.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, Nytt från Stenstugu och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Ordningen återställd

 1. Kerstin skriver:

  Ja, visst är det som att datorn är magnetisk? Man dras dit fast man skulle inte dit. Mysig göknia, tycker jag känner igen utsikten, men syrenen var bara för vacker. Har aldrig sett dess like! Ja, visst har vi fullt upp nu, dessutom är det ju annat som var bokat innan vi hittade lägenheten. Men det är roligt så vad gör det. Bara man har kul så går allt

 2. Mien skriver:

  Kaffet kan få vara slut, vedpannan kan få krångla men om inte internet funkar….Det är alla tonåringar och så är det vi bloggtanter som inte kan klara oss utan…….

 3. Michelin-Berith skriver:

  Det har varit underbara soliga dagar som lindrat min fibro, det har varit helt otroligt med denna värme trots att mina fötter sväller upp som ballonger av värmen. Men vad gör det mot den annars vanliga fibro-värken. Lite får man stå ut med.
  Hoppas allt är bra med dig och att du har det bra.
  Kram // Michelin-Berith i Ljusdal

 4. Astrid skriver:

  Det där känner jag igen när det gäller datorn,jag blir sittande alldeles för länge,
  Men när jag är borta så saknar jag inte ens datorn.
  Här kommer lite lätt regn nu på morgonen och järnnätterna är över så nu kan jag sätta ut plantorjag har inte så många
  Kram
  Astrid

 5. Tänk jag då som har varit utan dator i 3 veckor. Till helgen ska jag köra dom 25 milen för att hämta den i alla fall. Skönt ska det bli.

 6. Pysen73 skriver:

  Hmm.. undrar varför det där låter så bekant… ;o)

 7. Eleonora skriver:

  Du slår huvudet på spiken! Det låter så bekant – det där med bloggeriet! Min semesterpaus är egentligen slut men jag tillåter mig några extra dagar. Ville bara hälsa på dig en kortis. Snart är jag tillbaka ett tag igen – innan nästa resa. Kram kram på dig!

 8. Henry skriver:

  Visst lägger man mycket tid vid datorn, men jag vill nog inte vara utan den!
  Kram!