Ordningen återställd

Så tog Telia och SBS sitt förnuft till fånga och nu är ordningen återställd och vi har fått tillbaka kanalerna som försvann den 1 april. Det var ju en trevlig nyhet när jag läste helagotland.se i morse.

Mindre trevligt är att jag har fått en otäcking i min dator, Link Wiz, som gör en massa reklamlänkar i allt jag skriver i bloggen och även i kommentarerna. Jag har fixat och trixat på olika sätt idag, men just nu håller jag på och scannar datorn med ett program som förhoppningsvis ska rensa bort lite skräp. Reklamlänkarna syns inte på surfplattan så jag antar att det bara är jag själv som ser det på laptopen. Jag tror jag fick det här viruset när jag laddade ner en uppdatering. Jag var väl inte uppmärksam nog.

Det här är de sista resterna av påsktårtan och den är faktiskt riktigt god fortfarande, men nu är den slut.

Jag hade så mycket jag skulle göra idag, men det blev inte så mycket uträttat som jag tänk mig, men jag har i alla fall varit och handlat, bland annat så fick jag hem fyra säckar jord, så nu kan jag köpa flera penséer.  Jag tog en vända till Åkes grav också, för jag satte en vas med tulpaner och påskliljor där till helgen och ville kolla om vattnet i vasen behövde fyllas på och det behövdes verkligen, men blommorna var jättefina, så de hade inte lidit någon nöd.

I morgon blir det en heldag med SPF, det är Gotlandsdistriktets årsstämma och jag ska vara med som ombud för vår förening, men inte ensam förstås, vi är fyra stycken. Jag var med förra året också och det faktiskt en ganska trevlig dag. Klockan tio ska jag åka och kommer nog inte hem förrän vid halvfemtiden.

Ha en skön onsdagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Daterande, Virus. Bokmärk permalänken.

16 svar på Ordningen återställd

 1. Znogge skriver:

  Grattis till kanalerna so är i retur igen! Ja, det gäller att avmarkera alla små kryss… Hoppas du får ordning på det!

  Kram

 2. Musikanta skriver:

  Roligt med årsstämman, att komma ut och träffa trevliga människor. Vi har också köpt penséer idag och satt en del på mina morföräldrars och farföräldrars gravar. Resten ska jag plantera hemma i morgon i blomlådor och urnor. Hoppas på bra väder då.
  Kram från Ingrid

 3. Lambergsfrua skriver:

  Jag läste om Link Wiz i vår lokala tidning i morse. Det som är så irriterande är ju, att man gör en rekommnderad uppdatering och får in sånt sk-t i datorn. Hoppas du får hjälp att bli av med det också.

  Tårtan ser jättegod ut coh snart har du fina penséer i krukorna hos dig.
  Varm kram,
  Lambergsfrua 🙂

 4. Gunnar skriver:

  Jag tappade hela google chrome vid en uppdatering förra veckan. Jobbigt att återställa.
  Det finns väl en del program som ska kunna plocka bort sådana reklamlänkar. Det var längesen jag använde nåt.
  Vilket antivirusprogram har Du? Dom borde kunna hjälpa dig på helpdesk där.

 5. Gunnar skriver:

  Farligt att säga att allt var bättre förr men som gammal televerkare är det dystert att följa Telias alla krumbukter.

 6. Jag antar att du är hemma nu, efter en trevlig dag!? 😉
  Här är vi lite handikappade just nu. Rolle rensade i stenslänten igår så han fick ryggskott, själv var jag först ute i trädgården och jobbade sen åkte jag till min väninna i Levide och hjälpte henne att göra en japansk hörna. Ja, jag fixade till lite träd – själva grävandet får hon göra själv! 😈 Så det blev en heldag ute, vilket verkligen kändes i kroppen idag. Så jag vara bara ute 1 timme och 45 minuter, mer orkade inte kärringen. Rolle som inte skulle göra något räfsade i alla fall klar gräsmattan på baksidan. Det gick så länge han slapp böja sig och ta upp nått! 🙄
  KRAM
  Susie

  • Ingrid skriver:

   Visst är jag hemma!
   Och det har varit en trevlig dag.
   Så trist att Rolle fått ryggskott. Räfsa gräsmattorna på våren är jobbigt, men man kan ju ta lite i taget. Det är värre på hösten för då vill man göra allt klart på en gång.
   Ha en skön kväll!
   Kram

 7. Gunnel skriver:

  Det var då för väl att protesterna gjorde nytta. Jag har också valt att inte ha reklam i min blogg, och hoppas verkligen att jag inte råkar ut för samma otyg som du. Kram

  • Ingrid skriver:

   Jag lyckades rensa bort Link wiz så nu är det lugnt igen. Jag har bara reklam på en sida i bloggen, den som jag själv använder som startsida, Namn&Nytt.
   Kram

 8. De där reklamlänkarna tycker jag mig känna igen. Mycket skräp finns på webben – mycket hjälp också. Men Link Wiz har jag nog klarat mig ifrån. Hoppas du kan rensa bort eländet.

Kommentarer inaktiverade.