Oxveckorna tar vid

Måndagen den 25 juni 2007
Det ser ut att bli en fin dag, det är redan 17-18 gr (kl 8:00).

Söndagen blev en riktigt skön dag med soligt och gott väder. På förmiddagen var vi en vända på kyrkogården och vattnade och efter lunch lyssnade vi på Sommar i P1 med Mark Levengood och han var jättetrevlig att lyssna på och spelade dessutom bra musik. Sedan började jag lyssna på Camilla Läckbergs bok Tyskungen. Den blir det spännande att följa.

Nu är alla vår- och sommarhelger definitivt över och nu är det en lång rad med oxveckor som väntar. Vi, som rår vår egen tid och inte har ett arbete som styr tillvaron märker väl inte så stor skillnad. Men jag tycker att det är nu den riktiga sommar inleds. Midsommaren ligger lite konstigt placerad. Visst är den mitt i kalenderåret, men definitivt inte mitt i sommaren.

Idag ska jag försöka få tag i biljetter till två evenemang i sommar. På Bottarvegården spelar man Gretas Mupedn och i När vid Närsakar ska Närrevyn återuppstå och ge några föreställningar under juli månad.
Suderviljan har rea den här veckan, så jag ska nog göra ett besök där också idag för lite kompletteringar till de rabatter och krukor där penséerna börjar ge upp.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i TV o Video o Kultur, Vardag och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.