Planerna sprack

Klockan närmade sig ett, jag tog fram solsängen, lade dit kudde och badlakan, gick in och tog på mig bikini, satte radiopluggarna i öronen och gick ut och sträckte ut på sängen.

Oh, så skönt! Och så gott för min rygg, som inte uppför sig riktigt som jag skulle önska. Det var riktigt behagligt där i solen! Idag är det inte alls så varmt som den senaste tiden och det fläktar lite lagom.

Henrik Stenson presenterade sig och första låten spelades – då bröt ett fasligt oväsen ut som överröstade Imagine Dragons. Jag slet pluggarna ur öronen och satte mig upp – det var vaktmästaren som dragit igång motorsågen och satte igång med att ansa häcken. I det larmet kunde jag ju inte ligga, så det var bara att gå in och stänga till dörren om sig. Men inne ville jag inte vara, så jag klädde om mig igen (för fjärde gången idag) och gav mig iväg ut på en promenad i stället.

Jag och Henrik Stenson gav oss iväg upp till Klinte kyrka, där vi var inne på kyrkogården och klämde ihjäl en massa bladlöss på rosenskäran, som jag planterat vid familjegraven. (Jag är fortfarande grön om naglarna.)

Han var ett ganska trevligt sällskap. Visserligen blev det mycket golf, men han berättade några roliga historier från spelningar han varit med om, så det var inte bara torra fakta och lite personlig var han faktiskt också. Musiken var godkänd den med, men jag misstänker att om jag legat i den där solsängen hade jag nog slumrat till, för han hade en ganska sövande entonig röst. 😉

Tänk vilka olika livsöden man får ta del av i de här sommarprogrammen, igår en supermodell, idag ett golfproffs. Två helt olika karaktärer, men ändå två människor som satsat och satsar allt för att nå sina mål och som inte nöjer sig med ett vanligt 8-17 jobb.

Trevlig fortsättning på dagen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds, Promenader, Radioprogram och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

14 svar på Planerna sprack

 1. Znogge skriver:

  Det jag gillar med sommarpratarna är att det är så olika typer av människor som är med. Människor som man kanske aldrig annars kommit i kontakt med.

  Här klippte två grannar häcken men jag var ju inne och städade så ingen skada skedd 😆

  Kram

 2. Gunnel skriver:

  Du gör ju klädbyten som om du skulle gå på catwalken. Blev du inspirerad av gårdagens sommarvärd? Kram

 3. Skogsnuvan skriver:

  Jag har inte hört ett enda av programen i sommar mest för att det är på ettan och jag inte ids och kommer ihåg att lyssna. Jag som alltid lyssnade när det var på fyran

 4. Lambergsfrua skriver:

  Lite okänsligt av vaktmästern att börja ansa häcken, när du låg där och njöt av sol och sommarprataren. Nåja, nu fick du en promenad i stället och ansat rosenskäran från bladlöss.
  Hoppas du får bra väder och tyst omgivning i morgon i stället .
  Varm kram! 🙂

 5. Helena skriver:

  Det blir rätt ofta så tycker jag… att det inte blir som man tänkt sig… Fast många gånger blir det ju bra ändå 🙂

 6. Nej men vad tråkigt att din lugna stund i solen slutade så där, att den där vaktmästaren inte kunde vänta med motorsågen… 🙁

 7. Karin skriver:

  Vilka fina bilder i headern! Åke ser så nöjd ut i vattnet! 🙂
  Jag var med mina barnbarn och badade häromdagen och det var SÅ skönt.
  Henrik Stenson, mitt äldsta barnbarns bästa väns storasyster är som aur pair hos Stensons.
  Det får jag ofta höra, att de har gjort si och de har gjort så.
  Kramar Karin

Kommentarer inaktiverade.