Regn o rusk o markavstyckning

onsdag, oktober 26, 2005

Jag raderade gårdagens inlägg för formateringen blev så konstig. Få se om jag lyckas bättre idag. Här kommer kontentan av det jag skrev igår kväll:

Nu har det varit regn och rusk i två dagar. Igår hade vi två karlar från Lantmäteriet här för vi ska sälja en bit mark till en granne. Det är bara en liten bit , men det tog en stund i alla fall. När de kom började det regna och sedan höll det bara på. Litet snöblask var det i regnet också. Männen från, som skulle mäta av marken, var vid gott humör i alla fall. De var vana att jobba ute och när de var färdiga hos oss skulle de på Lojsta Hed och mäta ut några gränser där.  Litet fiffiga hjälpmedel har de också. De hade satt upp en satelitsändare i Klintehamn och med hjälp av den och kunde de sedan exakt mäta var av hur många kvadratmeter som de styckat av. 

Idag började det regna och blåsa redan på morgonen och sedan har det hållit på precis hela dagen och det håller ännu på. Jag har tvättat litet och tog också och gjorde ordentlig rengöring i några köksskåp. Efter lunch var vi på Klinte och handlade, mest för att kattmaten var slut. Katterna ligger inne precis hela dagarna nu. Grållen kom in vid 5-tiden i morse och i kväll fick jag bära ut honom när klockan var åtta, för då ansåg jag att han bara måste ut. Svarten har varit ute ett par gånger under dagen., men har kommit in kvickt igen. 

Till middagen idag hade vi rotmos och fläsklägg, mums mums!

Idag onsdag skiner solen i alla fall fast det är bra blåsigt. Jag ska gå och städa i källaren och ställa i ordning där efter sommaren. Lådor, krukor och täckväv behöver ordnas till för att det ska se litet hyfsat ut.

Nu ska jag uppdatera det här så får vi se om det ser bättre ut? Och det gjorde det, skönt! Jag blir så irriterad när det händer mystiska saker med de här bloggarna, boxarna, gästböckerna och jag vet inte vad, trots att man själv inte gjort någonting. Men det är väl så att de håller på och jobbar med programmet och gör uppdateringar och då kan vad som helst hända.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.