Sarah Sjöström

Jag hamnade i soffan i dag också, för ute blev det regn och regn vill vi ju ha, fast i lite större mängder än de här småskvättarna som har stört midsommarfirandet.

Sarah Sjöström
var inte mycket att höra på, som så ofta när det är idrottspersoner som ska försöka vara sommarpratare. Hon hade lagt in ett flertal reportage från sina tävlingar, så det var väldigt lite prat och det hon berättade kom i korta meningar och var ganska ointressant för den som inte är så intresserad av simning och simträning.

Något som slog mig var när hon talade om att hon alltid går in i en tävling med låga förväntningar på sig själv; detta för att kunna få uppleva känslan av överraskningen när det går mycket bättre än förväntat.

Det där känner jag så väl igen från Åke. Precis sådan var han och ett av hans favorituttryck var när han kunde få säga: ”Bättre än man kunnat tro”, vare sig det gällde skörden, vädret eller annat. Med låga förväntningar blir inte heller besvikelsen så svår när allt inte går som man tänkt.

Musiken
Sarah spelade höll sig på den vanliga P4-nivån; med andra ord var den också ganska ointressant!

Nu måste jag erkänna att jag bara hade tålamod med henne en dryg halvtimme, så jag vet ju inte om hon kanske kom med några spännande tillkännagivande senare i programmet. Jag var med så länge att jag hörde hennes kritik mot barnidrott, barnidrottsföräldrar och kosten som bjuds barnen på idrottsanläggningarnas kaffeterior, sen stängde jag av radion och satte på TV:n i stället, för där startade just då Save the last dance, en film som jag nog sett ett par gånger förut.

Prat: ♥♥
Musik: ♪♪

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Sommar i P1 2017 och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

10 svar på Sarah Sjöström

 1. Förr lyssnade vi alltid på sommarpratarna, numera har vi inte lyssnat på många år! Konstigt – för vi brukade tycka att det var bra. Dessutom när vi nån gång lyssnar på annat än nyheter så är det alltid på 1:an. 🙄
  Jag tillhör tyvärr dom där som tar ut saker och ting i förväg. Vare sig det är positivt eller negativt. Och Rolle försöker alltid få mig att tänka till, men sån är jag – och det får man lida för ibland…..
  KRAM
  Susie

 2. Ja, vi är olika vi människor, en del tar ut bekymren och glädjeämnena oroar sig i förväg och en del väntar och ser… Jag är nog en från den första gruppen på gott och ont.
  Ha det så bra, kram, Monica

 3. Helena Sandegren skriver:

  Det var synd du inte helt gillade sommarprataren. Men det är bara att stänga av radion då.
  Hörde du på norska Gunhild Stordalen förra året? Hon som är läkare och miljöaktivist?
  Nu börjar sista veckan i juni, sommaren går fort.

 4. Thove skriver:

  Flera verkar roliga att lyssna på! Rickard Söderberg var underbar, och sen finns många att se fram emot i år. Jag har gjort en liten omröstning på Plusett för att se hur många som brukar lyssna på Sommar, rösta gärna om du vill 🙂 http://www.plusett.nu/omrostning-5596/brukar-du-lyssna-pa-sommar-i-p1

 5. Elisabeth skriver:

  Henne hörde jag också en kort stund innanjag tappade bort henne för annat! Ha dé gott! Kramar!

Kommentarer inaktiverade.