Sicilien maj-09/dag2

Nu skiner solen så vackert igen, men jag håller mig ändå inne vid datorn, fy på mig! Man borde ju gå ut, men jag har suttit här och bland annat laddat upp en liten kattvideo på Youtube. Vill du titta på den så finns den upplagd i Kattbloggen. Här följer dag 2 av vår resa:
Oj så gott vi sovit! Vi hade varit bra trötta efter den där resedagen, som blev så lång, men nu var vi pigga igen och kunde glatt konstatera att det var soligt och vackert väder. Jag gjorde i ordning frukost till oss och till kattungarna, eller det var nog i omvänd ordning egentligen. Åke satte på TV:n och där finns det alltid fotboll att titta på och medan han gjorde det tog jag en promenad på Holiday Club, som är en välskött och trevlig anläggning.


När Åke tröttnat på TV:n gick vi till poolen. Det var nästan bara vi där, för gästerna som bor på ”cluben” är för det mesta deltagare i kongresser och rundresor, så de ligger just inte och badar. Det kom en italiensk familj och slog sig ner i närheten av oss och de hade en liten flicka med sig, som badade och badade gjorde jag också.

Och nu finns det bildbevis på det

Eva var ledig hela veckan vi var på Sicilien, men hon hade lite att göra på förmiddagen, så hon kom inte ner till oss förrän vid lunchdags. Hon hade grillat så mycket involtini kvällen innan, så den åt vi nu till lunchen med lite sallad och bröd till och efter maten gick vi och satte oss vid poolen en stund till i väntan på ett spännande möte.
Vi hade stämt träff med Pysen/Helena Livet på Citronodlingen. Vilken gullig tjej det var! Lika öppen, glad och trevlig som hon verkat i sin blogg. Det var verkligen roligt att träffa henne och vi blev sittande hela eftermiddagen och pratade om allt möjligt. Det var så trevligt att få höra lite närmare om hur hon har det där på Citronodlingen.

Hon såg precis ut som jag kom ihåg från bloggen och vi kände igen henne med en gång både Eva och jag.
När vi skilts åt från Helena var det lite diskussioner om hur vi skulle fortsätta kvällen och vi bestämde att vi skulle gå och äta pizza och så blev det. Eva gick med oss, men hon blev tvungen att åka iväg för att hämta yngste sonen, Edoardo i Catania. Edoardo hade varit och spelat tennis i Palermo.
När vi kom hem till lägenheten igen satt vi och såg på TV en stund och sedan gick vi och lade oss och läste en stund.

De här små sötnosarna hade satt sig mellan gallerdörren och vår innerdörr och där satt de och tittade in på oss.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Resor, Sicilienresor och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

0 svar på Sicilien maj-09/dag2

 1. Znogge skriver:

  Jag ser verkligen fram emot vår resa! Extra spännande därför att få ta del av er 🙂
  Kram!

 2. Pia skriver:

  Jag kom inte in och kunde se kattvideon, fick felmeddelande.
  Jättesöta kattungar ni lärde känna på Sicilien 🙂
  Ja, det står inte på förrän det är dax att fara över till er ö igen. Vi har ställt in oss på Karlsö den här gången. Måste man boka i förväg kanske? Vi kommer att ha med oss samma vänner som förra året, Uffe och Anna-Lena, de kanske också kommer att följa med och titta på fåglar. Det var första gången för dem förra året, och de fick verkligen blodad tand.
  Nu ska vi äta lite gott, vi har varit lediga idag hela familjen. Det var fint på förmiddagen, men sen blev det regnigt och kallt. Tyvärr. Hoppas på bättre väder i morgon, så jag kan ut och träna lite mc-körning.
  Önskar er en fortsatt skön fredagkväll och helg.
  Kram

 3. Pysen73 skriver:

  Badat har jag minsann inte gjort ännu, varken i pool eller i havet.. Jag är alldeles för mycket badkruka för det ;o)
  Jag tyckte också det var jätteroligt att få träffa er!

 4. "Grafik Bettan" skriver:

  Hej vännen!
  Kikar in för att se hur du bor här i din nya blogg. Å jag ser att du har funnit dig väl tillrätta 🙂
  Himla trevlig & lättnavigerad är den.
  & som alltid bjuder du ju på otroligt härliga bilder.
  Önskar dig en fin helg!
  Kramis Bettan

 5. Doris skriver:

  Nästan så att jag blev avis på dig när jag såg den fina badbilden men jag unnar er såklart eran semester ;0).
  Här har vi faktiskt haft soligt och fint i dag men då fjantade jag runt i affärer istället för att sitta ute och njuta av solen …
  Önskar dig en fin helg, här är det tre nattskift, är på det första nu.
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

 6. Sylvia skriver:

  Kul att se Sicilienbilder.Poolenbilden med den söta badnymfen är så läcker..återkommer snart igen för att se mer.
  Kram Sylvia