Ska vi ha egen tidzon på Gotland?

Lördag 12 april 2008 | 14:50 | 7&#176

Nej, det är inget aprilskämt det här heller, utan det är organisationen Tillväxt Gotland, som har kläckt den ljusa idén plus några till. Allt presenterat i en artikel i Helagotland.se. Avsikten är att göra Gotland mera magiskt. Tina Mykkänen, chef för organisationen Tillväxt Gotland, talar med tillfredsställelse om hur trevligt det vore om man kunde åka från Gotland med flyget 11.30 och så var framme i Stockholm 11.30. När man åker andra vägen då? Det kommenterar hon inte. Jag har svårt att inse vad det magiska ligger i att laborera med olika tidszoner. Det räcker med att vi har sommar- och vintertid. Och så tycker företagarna om ötid – Allt från gapskratt till bekymrade uttalanden. Destination Gotland pratar om dubbla kolumner i tidtabellerna, som redan idag kallas stjärnornas krig. Ja, vad de hittar på!

Vad händer här på Stenstugu idag? Åke har varit i skogen på förmiddagen och i eftermiddag planerar han någon form av aktion mot kajorna som bygger i vår skorsten. Jag har roat mig med lite städning och nu har jag gjort iordning en laddning kåldomar, som står i ugnen för stekning. Dem ska vi ha till söndagslunch.

Jag hoppas att det inte är någon som sänt mig något viktig mail idag, som man väntar sig svar på, för nu krånglar Ephones mailserver – alltid är det något som inte fungerar.

Ha en riktigt trevlig helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Irriterande, Nyhetskommentarer och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.