Smittskyddsläkare Maria Amér meddelar att 18 nya fall av coronavirusinfektion har konstaterats under det senaste dygnet. (3 november) – Region Gotland

Publicerad 2020-11-03 14:35

Smittskyddsläkare Maria Amér meddelar att 18 nya fall av coronavirusinfektion har konstaterats under det senaste dygnet. Det innebär att totalt 507 personer har konstaterats vara smittade hittills på Gotland.
Två personer med sjukdomen covid-19 vårdas för närvarande på vårdavdelning på Visby lasarett, ingen på intensivvårdsavdelningen.
Smittspårning pågår för närvarande på en enhet på Visby lasarett och några positiva fall med sjukdomen covid-19 har identifierats. En rad olika åtgärder har vidtagits för stoppa smittspridningen, bland annat genomförs smittspårning bland patienter och närstående samt personal. Berörda informeras löpande om utvecklingen kring det uppkomna läget, säger Maria Amér.

Källa: Lägesrapport om det nya coronaviruset (3 november) – Region Gotland

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Nytt från Gotland. Bokmärk permalänken.

1 svar på Smittskyddsläkare Maria Amér meddelar att 18 nya fall av coronavirusinfektion har konstaterats under det senaste dygnet. (3 november) – Region Gotland

  1. Monica skriver:

    Oroande siffror!
    Kram, Monica

Kommentarer inaktiverade.