Sol och bad

Torsdag 31 juli 2008 | 17:30 | 24&#176


Nu har vi varit och badat två dagar i rad. Igår mådde inte Åke riktigt bra, hans reumatism var ganska besvärlig, så han avstod från badet, men jag badade två gånger. Det är så underbart skönt i vattnet och ännu syns inga alger till. Idag var det ännu skönare på Varvsholmen, det blåste inte så mycket som igår. Åke mådde lite bättre så även han tog sig ett snabbt dopp. Vi åker ner straxt efter lunch, för då hinner man göra lite nytta under förmiddagen, och så stannar vi tills det är dags att åka hem och dricka kaffe. I morgon ska det också vara sommartemperaturer så det blir nog en badutflykt då också. Sedan ska det visst bli ett litet uppehåll i värmen.

Medan vi leker badgäster så finns det en massa folk som måste jobba. Bland annat vår arrendator. När vi kom hem höll han på att tröska här utanför på åkern.


Att det är torrt är det inga tvivel om.

För att inte få in en massa stöv (damm) så har jag stängt till alla fönster och dörrar, så nu blir det svettigt här en stund. Men han är nog snart färdig och då kan vi öppna och vädra igen.

Nu ska jag gå och laga middag. Vi var på Konsum och handlade innan vi åkte hem, så ikväll ska det bli biff med stekt lök och potatis och eftersom det är torsdag så blir det ett glas rött därtill.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.