Sommarutflykt

Det var en varm och solig måndagsförmiddag, som jag använde till lite behövlig städning, men jag skulle ha sparat den till eftermiddagen om jag vetat vad som väntat. Fram mot lunch mulnade det nämligen till och blev riktigt kyligt och blåsigt ett tag, så planeringen av dagen blev inte så bra.

Jag hade ju tänkt att jag skulle ligga i solstolen ett tag i eftermiddag, men jag har suttit i köket och löst korsord i stället och det är inte det sämsta det heller.

Dags för årets sommarutflykt med Gertrudsgillet

Nu skiner solen igen och det kan den gärna få göra ett tag, för lite senare ska jag ta en promenad ut på Warfsholmen, men på vägen ska jag nog gå in på Apoteket och köpa lite myggmedel, så att man vågar sitta ute i kväll. Det ska bli spännande att höra vad Sanna Kelven har att berätta om sina planer för det anrika pensionatet.

Trevlig måndag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Utflykter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

8 svar på Sommarutflykt

 1. Znogge skriver:

  Vilken trevlig kväll som väntar! Beredskapen med myggmedel tycker jag låter klok för här finns en hel del påträngande och envisa typer just kvällstid.

  Kram och fortsatt fin måndag!

 2. Kyligt? Låter riktigt skönt i mina öron – här har vi fortfarande samma värme! Men sköna bad blir det varje dag! Idag har vi dessutom klippt syrenhäcken och räfsat upp efter det, sen var man svettig!
  Så trevligt med ett besök på Warfsholmen, jag vet att du var nyfiken på hur det skulle bli där!
  Hoppas att du får en skön kväll!
  Kram, Monica

 3. Gunnel skriver:

  Myggorna brukar undvika mig, tack och lov. Spännande att höra vad det är för planer. Kram

 4. Musikanta skriver:

  Hoppas att utflykten blir trevlig – alltid kul att komma ut på lite äventyr. Även här hemma i Sverige :-).
  Kram från Ingrid

Kommentarer inaktiverade.