Söndagskalas

I dag har jag varit på 80-årskalas och även om det varit en dimmig och mörk dag måste jag säga att jag hade tur med vädret, för nu var all is på vägarna borta och kvar var bara slabb. I fredags när vi var i Visby var det ju otroligt halt, men i dag var halkan helt borta och det var jätteskönt, för det var ett par mil att köra.

Det blev en trevlig söndag på Suderbys Herrgård tillsammans med en hel del bekanta och en massa obekanta. God mat fick vi, sång och musik, hurra, hurra och ja må hon leva och flera tal, ännu mera hurra, hurra och ja må hon leva och kaffe och tårta, ännu flera tal, ännu en omgång hurra, hurra och ja må hon leva och som avslutning paketöppning. Det var precis som en 80-årsdag ska vara.

Birgitta 80 år vid ett av presentborden (det fanns ett till)

Nu är jag hemma och ska njuta av en lugn och avslappnad söndagskväll. Mat behöver jag absolut inte tänka på. Det räcker med ett glas mjölk och en smörgås.

Trevlig kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Bortbjuden, Utflykter och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

14 svar på Söndagskalas

 1. Gunnar skriver:

  80 årskalas låter härligt. Ni verkar ha haft det trevligt där. Det kan bero på att jag själv har blivit äldre men 80 år låter Inte så gammalt nu.
  Vi har brodd-way här på våra promenadstråk

 2. Fint kalas verkar det ha varit! Och så lite sofftid på det, låter som en perfekt söndag !

  Och här har vi det fint, stiligt hotell Elba Lanzarote och framför allt en underbar matsal med jättefräsch mat och så lagom på något vis.
  Vädret är väl så där, men idag har vi solat vid poolen .
  Vi hörs !!!

 3. Znogge skriver:

  Festligt firande ska det vara när man nollar! Så lite avkoppling på det och söndagen är i hamn 😀

  Kram

 4. Alltid trevligt att vara bortbjuden på födelsedagskalas med vänner och bekanta och god mat! 80 år är ju inte så mycket nu för tiden, snart är man där…
  Ha en skön kväll, kram, Monica

 5. Härligt att gå på kalas och hon hade fått massor av fint, men det allra bästa var nog den där blå tavlan bakom bordet! Den skulle man inte säga nej till…men jag antar att det var Suderbys!? 😉
  KRAM
  Susie

 6. Vonne skriver:

  Hi hi, vad roligt det är med dessa kalas och Hurra Hurra, tårta kaffe prat med mera! Det verkar som detta kalas var ett av de både större och festligare. Och vad fräsch denna 80-åriga dam ser ut på bilden. Roligt! Turligt också att halkan gett med sig ett tag för det tycker jag är den största vinterfienden. Jag går försiktigt och glor i backen hela tiden och spänner mig för att ramla så till slut gör jag väl det med råge. Trillade förra vintern men landade mjukt så jag bröt mig inte.

  Finfin fortsatt måndag önskar jag dig. Kram

  • Ingrid skriver:

   Halkan är verkligen ett gissel och i år har det varit väldigt halt. Vi saltar ju inte vägarna här på Gotland och det verkar som om vi inte sandar heller, för några sandkorn ser man inte till. Avåkningarna är många och bärgningsbilarna har högsäsong…..
   Kram

 7. wiolettan skriver:

  Åttio år. Förr lät det gammalt, men nu har jag ju själv bara fem år dit. Härligt om man får vara frisk och alert.
  Hon ser så pigg och fin ut, damen.
  Så bra att halkan hade försvunnit för det kan vara mycket jobbigt att både gå då eller att köra bil. Här är den också borta, mer eller mindre.
  Ha en bra dag och kram till dig.

  • Ingrid skriver:

   Ju äldre man blir flyttar man fram positionerna och jag håller helt med dig. 80 är en aktningsvärd ålder, men visst återstår det ännu många.
   Ha en fin dag du också!
   Kram

Kommentarer inaktiverade.