Sparsam företagare

Att företagarna har det kämpigt vet nog alla som provat på att driva eget, men en del har det uppenbarligen kämpigare än andra.

Med gårdagens post fick jag en liten blå lapp, lite större än en postit-lapp, där det mesta inte stämde. Det var inte jag som var mottagare, gatuadressen stämde inte och inte lägenhetsnumret heller och där fanns inget frimärke. När jag vände på lappen satt där en orange postit-lapp och på den fanns något skrivet som jag tydde som en offert, eller möjligen en bekräfelse. Vem avsändaren var kunde i alla fall inte jag klura ut.

   
Den här företagaren hade verkligen kört ett riktigt sparalternativ. Nu hade jag inte lust att agera brevduva och gå till Ringvägen med lappen, så jag la den i vår postlåda. Undrar hur lappen kommer att hanteras i postens nästa sortering?

Det är mulet och grått idag också och det blåser rätt mycket. Jag har just tvättat håret och är redo för att ge mig iväg till frissan.

Trevlig onsdag!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Odvalds, Tänkt. Bokmärk permalänken.

8 svar på Sparsam företagare

 1. znogge skriver:

  Hur otydlig som helst duger det inte att vara men kanske kommer den fram tillslut…

  Kram

 2. Haha, det var nästan lite lustigt med den reklamen! Kan det ha varit barn, tro?
  Nu för tiden måste man ju se/höra upp, så att man inte svarar ja i telefon när någon okänd ringer, så kan man plötsligt ha köpt något för flera tusen kronor…
  Grått och mulet här idag också. Ska själv klippa mig på fredag…lycka till med din klippning!
  Kram, Monica

  • Ingrid skriver:

   Igår morse ringde det någon engelsktalande person, men hon hann inte säga många ord innan jag lagt på luren. Såna vill jag inte ha att göra med.
   Tack klippningen blev till belåtenhet:
   Kram

 3. Gunnar skriver:

  Inte lätt för dig att fixa det. Man får hoppas att informationen hamnar rätt så småningom.

 4. Kicki skriver:

  Det händer att vi får grannens post (han heter Fredriksson).
  Passar du inte på att få håret tvättat hos frissan? Det ingår då hos båda mina frissor och det är så skönt att få lite hårmassage.
  Ha en skön advent!
  Kram/Kicki

Kommentarer inaktiverade.