Starur nr 2

onsdag, april 5, 2006

 Idag räknar vi in starur nummer 2. Nu är det bara 5 stycken kvar innan våren är här på allvar! Det har snöat lätt hela dagen, men snön smälter undan efterhand och nu börjar det gå över i regn så, som tur är lär det inte bli någonting som blir liggande kvar.

Jag har planterat om min krukväxter idag. Ja jag vet, det skulle varit gjort för länge sedan, men sånt är så trist att ta ihåll med, så det blir inte av förrän jag absolut måste. Nu är det gjort i alla fall och det känns skönt.

Igår skolade jag om tomater och paprika. Petunieplantorna var ännu för små, de får växa till sig ett tag till. Jag sådde också  tagetes av olika sorter och lejongap.

Annars har dagen ägnats åt funderingar över hur Eva´s hemsida för Villa Citrus ska se ut.  Jag har gjort en svensk presentation av den, som jag mailat över till Eva. Om hon gillar den så tänkte jag länka till den från min hemsida. Den är väldigt enkel, för egentligen är det väl mest italienska turister hon vänder sig till, men en och annan svensk skulle väl kunna nappa. Det är väl inte alltid man kan få hyra lägenheter i Italien där det finns en svensk värdinna. Den mer oficella hemsidan, som hon vill ha gjord, får nog Krister göra, så att det blir ett proffsigt utseende på den.

Åke är på Klinte och hälsar på sin gamla kompis igen, men han kommer nog hem nu när som helst och vill ha kaffe, så det är väl bäst att jag går och sätter på pannan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i IT & Internet, Nytt från Stenstugu och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *