Svärmödrar utan gränser

Jag har just kommit hem från ett pass på Kupan. Det har varit en trevlig eftermiddag, men inte så många kunder tråkigt nog. Det kanske har varit för vackert väder, så folk har haft annat att pyssla med än att handla secondhand? Det har varit blå himmel och solsken hela dagen, men lite kyligare än igår.

Nu börjar brudspirean blomma

På förmiddagen tog jag vara på lite tvätt och sedan satt jag ute och läste ett tag. Just nu läser jag Anna Janssons bok Svärmödrar utan gränser, en fristående fortsättning på Ödesgudinnan på Salong d’Amour och den är väl sisådär, men den kanske blir bättre när jag kommer in i den. Den verkar i alla fall lovande om man läser Tidningen Kulturs recension av den:

”Svärmödrar utan gränser” är en utmärkt relationsbok, med massor av spänning och med en rejäl knorr på slutet. En överraskande twist, värdig vilken deckare som helst! Ja, ”Svärmödrar utan gränser” är verkligen lika spännande som en deckare, men så är den ju också skriven av deckarmästarinnan Anna Jansson. Och hon är så duktig att hon inte behöver begå mord för att hålla intresset uppe! I ”Svärmödrar utan gränser” bjuder hon dessutom på en mycket rolig parodi på en deckarförfattare!

Trevlig kväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Böcker, Röda Korset. Bokmärk permalänken.

12 svar på Svärmödrar utan gränser

 1. Znogge skriver:

  Jag har läst den och den tog sig väl lite men min sammanfattning är lättsam underhållning för stunden. Nu är det i och för sig inte det sämsta 😉

  Kram och god kväll!

 2. Gunnel skriver:

  Den boken kanske jag borde läsa. Verkar finnas både spänning och humor. Kram

 3. Ölandsvindar skriver:

  Genom mitt öppna fönster hör jag just nu hur regnet skvalar och hur göken hoar. Två efterlängtade ljud minsann! I går var jag till biblioteket och lånade en packe böcker igen. Det går lite i perioder det där. Och tänk, ingen frost på flera nätter nu! I går planterade jag faktiskt ut några sommarblommor, men för säkerhets skull har jag några extra kvar i växthuset.
  Ha det riktigt bra!
  Kerstin

  • Ingrid skriver:

   Skvalar gör det väl inte direkt här, men det regnar lite lätt. Hoppas att det håller på ett tag.
   Nu väntar man ivrigt på värmen….
   Kram

 4. leila skriver:

  Hej. tack för tipset. Jag läser inga böcker sen över 10 år tillbaka men lyssnar varje gång jag ska sova. Ska kolla om jag hittar den 😀 Ha det gott// Leila

 5. Du skulle varit där idag istället! Då hade det säkert kommit lite folk!! 😆
  Visserligen längtade jag efter regn, men jag har hela växthuset fullt med växter att ställa ut och plantera. Men, men….får väl kanske göra det mesta i morgon. Men sen ska min kusin och hennes gubbe komma på fredag, så då har man ju lite att fixa med innan.
  Ikväll ska jag tillsammans med väninnan Lisa – som övertalade mig att hålla ett bonsaiföredrag för Trädgårdssällskapet där hon är med i styrelsen – till Visby.
  Nu har dom bjudit in Trädgårdsamatörerna också (förmodligen för att det iaf ska komma några) och dom har jag hållit ett föredrag för tidigare. Alltså kan jag inte ”köra” med samma bilder och prat, men jag har en massa bilder – och problem med att prata har jag ju inte! 😉 Så det går säkert bra. Och vädret passar kanske bättre, man kan ju inte vara hemma och vara i trädgården ikväll!! 😈
  KRAM
  Susie

  • Ingrid skriver:

   Hoppas att det blir en trevlig kväll och att du kommer att hålla ett intressant föredrag är jag övertygad om. De vet ju verkligen vad du talar om och har enormt fina bilder från din trädgård.
   Lycka till!

 6. Onekligen en rolig och frestande boktitel:”Svärmödrar utan gränser”! Man undrar lte vad dessa svärmödrar ska ha för sig…
  Titeln på en bok är ju väldigt betydelsefull när man står däri bokhandeln och inte vet riktigt vad man ska köpa!
  Idag har vi haft ett jätteskönt väder och jag har varit ute och rensat ogräs. OJ, vad det har vuxit!!!
  Kram, Monica

Kommentarer inaktiverade.