Inga Landgré – Svartsinta Inga

Hon ser så glad ut på fotot, dagens sommarvärd Inga Landgré, men sa själv att hon är svartsint och det framgick också av hennes program.

Hon berättade bland annat, att hon på fester kan leta sig fram till personer som är lika svartsinta som hon, och så kan de tillsammans grotta ner sig i all världens elände. Då mår de bra!

Jag hörde inte programmet riktigt från början, för Eva och Claudio var här på lunch, men när det gått satte jag på radion medan jag plockade i ordning i köket. Det var inte ett ointressant program, men ganska tungt och musiken var jättetråkig. Det enda muntra inslaget var ”Guben i låddan”. När jag var färdig i köket gick jag ut och la mig i solstolen och lyssnade, för vi har haft ett strålande fint väder idag.

Inför morgondagens Sommar i P1har jag stor förhoppningar, för då är det Jan Eliasson som är sommarvärd och det är en man som jag gillar högt och rent. Eventuellt får jag lyssna till honom i efterhand, för om vädret är någorlunda skapligt ska jag nog åka till Visby och besöka Medeltidsmarknaden.

Nu har det blivit lite svalare ute, så jag tror att jag ska ta mig en promenad innan det är dags att fundera på vad jag ska ha till middag. Jag kanske skulle ta en vända ut till Hamncaféet. 😉

Ha en skön lördagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gäster, Radioprogram och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Inga Landgré – Svartsinta Inga

 1. Glömde berömma de fina bilderna som växlar.
  Ser att Du bytt igen.
  Även om jag varit ifrån bloggläsandet ett tag.
  Skrivandet också som synes.

  Går in på FB men sitter inte flera timmar som förr.
  Väntar tills det blir busväder- ,måste passa på att
  vara ute när det är så vackra dagar.

  Har bara lyssnat en enda gång på radion, någon som Du tyckte
  vi skulle lyssna på, men minns inte vem.

  Må så gott !

  Kram Majsna

 2. elisabet skriver:

  Lyssnade idag och håller med om att musiken var tråkig.
  I morgon skall jag lyssna på en av mina favoriter och snygg är han ju också 🙂

 3. Suss skriver:

  Jag missade Inga Landgré pga en badutflykt med Otto och hans föräldrar – lika bra det förstår jag när jag läser ditt inlägg. Jan Eliasson hörde jag till och från – jag bakade under tiden – och allt jag hörde var toppenbra! Antar att hela programmet var bra, han är duktig. KRAM!

Kommentarer inaktiverade.