Sveriges största trio…

…Sudertrion, underhöll idag på Kupan i Hemse. Trion, som består av tre man på dragspel, en gitarr, en bas och en sångare, var förstärkt med ännu en dragspelare, så det var ett sju man starkt band, som spelade och sjöng för alla som som samlats, för att sjunga allsång och dricka kaffe.

Vi dukade till trettio personer, men det förslog inte långt, för när alla kommit och vi kontrollräknade var det fyrtiofem personer i lokalen, så det var bara att plocka fram flera koppar, plocka upp mera bröd och brygga ännu mera kaffe.

Det är jätteroligt att det är så många som gillar de här eftermiddagarna, men de flesta tycker nog att det är roligt att få komma hemifrån några timmar och umgås med andra, att får sjunga en massa bekanta sånger och så få en kopp kaffe med gott kaffebröd. Inte kostar det så mycket heller, för man betalar bara en frivillig kaffepeng.

I kväll är det Moreus på TV och det är inte fy skam det heller!

Ha en trevlig söndagskväll!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Utflykter och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

16 svar på Sveriges största trio…

 1. Kia skriver:

  Det lät trevligt! Kul när det blir så välbesökt och uppskattat!
  Ha en skön kväll önskar Kia

 2. Kul att det kom så många! Det är ju så tråkigt när någon ordnar en massa – och så kommer de tinget folk!! 😥
  På tisdag ska jag till Visby eftersom det är en man från fastlandet som kommer och ska ”snacka” om klängrosor, men först måste Santos bli bättre och sen så måste jag också bli bra. Har varit lite småförkyld sista dagarna. Tror att det är att man oroat sig så mycket som gjort det, jag brukar nästan ALDRIG vara förkyld annars! Men han är faktiskt lite bättre idag efter veterinärbesöket igår!! 🙂

 3. Elisabeth skriver:

  Härligt när många möter upp! Då är det kul att arrangera saker! Ha dé fortsatt bra!

 4. Bettan skriver:

  Va härligt att ni blir så många som kommer. Det gör att det är ännu roligare att arrangera sådanna här saker. Ha ha ha ja du det är inte alltid så billigt som man förväntar sig när man går på ljuspartyn. Men denna månaden var ju ett fantastiskt erbjudande & hösten den är lång. Så du kommer att njuta lika mkt som jag gör =)
  Kram på dig vännen min

 5. Nett skriver:

  Så underbart att det kom mer personer än det var dukat till från början 🙂

 6. Kicki skriver:

  Då fick du göra rätt för dig ordentligt när det kom så många.
  Det är kakbuffé här i Vikmanshytan nere på museumet den 6 oktober. Jag har lovat att baka vaniljhorn. Simpelt enkla att baka, annars är jag inte mycket för att baka kakor, äter dom betydligt hellre 😉
  Det brukar vara lotteri också, förra året skänkte jag en påse torkad svamp.
  Så blir det väl några äldre gentlemän som ska spela också.
  Kram

 7. Anita Brehlin skriver:

  Så roligt att så många kommer och så trevligt det verkar. Moreus är inte heller fy skam. Så mysigt program och hemtrevligt och varmt.
  Jag var på bokcirkel igår kväll och vi är så där 9-10 kvinnor som pratar och lånar böcker. Rätt ok det också. Nu väntar jag på att en gammal skolkamrat ska komma och hälsa på. Så trevligt det ska bli. Det har varit frost inatt och är vitt på gräsmattorna men solen skiner så det kan nog bli en fin dag ialla fall

 8. Hejsan Ingrid !

  Det var rätt skönt med en soffkväll framför teven med fina Prinsen intill, slog över till Kalle på ettan. Det var ju bra. Så tack !

  För att jag ska uppskatta musik och sång. kan jag inte gå på stora föreställningar.Var ju med i HRF, så jag vet.Jättejobbigt.
  Men för Dig är det nog kul att få träffa gamla kompisar.

  Kram Majsan

Kommentarer inaktiverade.