Tack Ephone!

Fredag 29 augusti 2008 | 14:30 | 14&#176, blåsigt

Min fundering igår fick sin lösning idag. Inte heller i morse fanns det någon spam i inboxen, så jag gick in och kollade på Ephone´s hemsida igen och hittade det här meddelandet:


Det märks att det är många utlänningar som jobbar på Ephone, svenskan i meddelandet är väl inte helt perfekt. Men vad gör det, nu slipper man se alla skräpmail och även risken för att få virus den vägen ska tydligen komma att minska och det tackar man ju för. Idag har det inte kommit ett enda skräpmail. Det är verkligen underbart!

Ett trevligt meddelande hittade jag i inboxen i förmiddags, det var en hösthälsning och den passar det ju bra att presentera här idag. Det är grått, småregnigt och ruggigt idag, riktigt höstlikt.

Tack Joan för ditt fina kort!


Nu får vi se om vädret blir lika fint i helgen som utlovats. Det skulle vara skönt med lite sol och värme. Åke börjar prata om att åka till Sicilien och visst skulle det vara skönt med en veckas sol och värme. Vi får väl se hur det blir med det? Hur vädret nu än blir så önskar jag alla en riktigt trevlig helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Gåvor & Awards, Glädjande, IT & Internet och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.