Tack Tina!

Idag kom det, paketet från Åland som jag varit så nyfiken på. Och vilken bra vinst jag fick. Nu kommer jag att bli hur len och fin som helst om fötterna i sommar.

Tack snälla Tina och alldeles speciellt tack för det gulliga brevet som följde med. Det var jätteroligt att få veta lite mer om dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Det här inlägget postades i Tävlingar och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

15 svar på Tack Tina!

 1. Agneta skriver:

  Hej, Ingrid!
  Grattis till vinsten!
  Det var en verkligt praktisk gåva du fick. Passar helt perfekt efter vintern att fixa till fötterna som varit instängda och som snart skall visas upp i sandaler eller annat. Jag är usel på fotvård, det måste erkännas, men det är viktigt för resten av kroppen att fötterna är i god form. Dom får ”stå ” ut med mycket 😉

  Tänk så glad man blir för en gåva, det höjer humöret några grader. På tal om grader så låg dom på – här i går…usch! Snö gillar jag, men inte nu, det finns gränser!

  Ha det gott, Ingrid!
  Kramen, Agneta

  • Ingrid skriver:

   Jag måste erkänna att jag också är ganska usel på fotvård, men jag får väl skärpa till mig nu. Maken sköter om sina fötter exemplariskt, han smörjer in dem varenda kväll.

   Nu vill vi ha lite sol och VÄRME och det ser faktiskt ut som om det skulle kunna bli lite bättre till helgen, så det är väl bara att se tiden an.

   Kram!

 2. Znogge skriver:

  Grattis till vinsten. Passar väl bra för vårfina fötter.

  Kram

 3. Hejsan Ingrid !

  VA ! Har Du vunnit nu igen.
  Kanske på tiden.
  Funderar på att gå med i Postkodlotteriet,före den 18/4.
  Men jag tycker 150:-/månad är mycket att slänga ut på vint och förlust.
  Jag brukar aldrig vinna.I detta postnr. är det nog ingen risk heller.

  Men en fotkräm är bra balsam för ”torra” fötter.
  Jag kör med Helosan, både billig och duger bra.

  Ska skriva ett inlägg om fiasko-stavgången när de tre dagarna är över denna vecka.Skrev hos Fru Venus tror jag om den.Eller någon annan.

  kram Majsan

  • Ingrid skriver:

   Vi är med i Postkodlotteriet både Åke och jag och vi har varit med i flera år.

   För ett par år sedan vann vi 1000:- var två månader i rad, totalt 4000:- alltså och för några månader sedan fick vi 150:- var.

   Helosan använde vi att smörja kospenar med 🙂

 4. Doris skriver:

  Grattis till vinsten, du verkar tills att ha tur lite då och då ;-).
  Sköt om dig !
  Kram

 5. ingmarie skriver:

  Grattis till vinsten
  ni skriver om postkodlotteriet, jag har varit med i tre år nu i år och bara vunnit 150 kr, men slutar man vara med då vinner man säkert så det vågar jag ju inte 🙂 ha en bra tisdag med solen som lyser lite

 6. Kicki skriver:

  Grattis till vinsten! Va’ kul att du vinner också när du är så flitig på att delta i diverse tävlingar.
  Jag har inte kollat din blogg sen i fredags, så det blev mycket att ta igen.
  filmen om Cornelis vill jag också se. Min mamma var sköterska på Beckomberga (mentalsjukhus) där vikarierade Cornelis en gång, hans fru arbetade på samma avdelning som min mamma.
  Jag blir full i skratt när jag läser om vad ni äter, så otroligt likt det vi äter.
  T.ex. igår gulaschsoppa (Felix på burk) med en klick turkisk yogert, dan innan stekt lax (portionsbitarna som är perfekta tycker jag) med spenatstuvning och dan före det kycklinggryta med ris. Nog kan man väl dra på smilbanden åt detta?
  Här finns det inte mycket till vårtecken. Ute vräker snön ner, igen!!
  Jag har plockat fram blomfrön för att så, men än är det inte gjort. Dina tomatplantor ser toppenfina ut, vet du att om man drar med handen då och då över de små plantorna så ”stör” man dom så de växer lite långsammare på höjden. ett tips som jag fått på den tiden jag också drog upp egna tomater (känns som en evighet sen).
  Trots att Berras medicinering går bra (så här långt), så är det ändå lite neråt i humöret, det blir inte så mycket bloggande (eller läsning av andras heller). Luften går lite ur en.
  I en hel vecka har det varit meningen att jag skulle baka både bullar och matbröd, (det står även på dagen ”göralista”), men än har det inte blivit av. Nu ska jag fota lite prylar som ska ut på Tradera, nåt måste jag ju ändå göra.

  Kram! Hoppas ditt väder är bättre än mitt.

  • Ingrid skriver:

   Jag tycker absolut att du ska se Cornelis. Där är rätt mycket med om hans tid som mentalvårdare på Beckomberga.

   Säg nu inte att ni åt rotmos och fläsklägg igår också!

   Det är väl inte att undra på om luften gått ur dig lite. Jag vet hur det är när man har sånt här att grubbla över, man blir mer eller mindre handlingsförlamad och kommer inte till varken det ena eller det andra.

   Men går nu Berras medicinering bra även i fortsättningen och ni får lite vårväder ska du se att du kommer att känna dig piggare.

   Varma kramar!

 7. Suss skriver:

  Grattis, det där såg ut som en riktigt bra vinst. Hjärtat var fint och så skönt att gnugga fötterna med det. Själv har jag Apotekets fotfil, den är bra, för man kan byta ut slipytorna när det inte tar längre. Kram!

Kommentarer inaktiverade.